Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Proculin tears advance, 10 ml

  Natrijev hialuronat ima mukomimetične in viskoelastične lastnosti, ki omogočajo ustrezno mazanje očesne površine in jo ščitijo pred trenjem, ki ga povzročajo premiki oči. Zeliščne sestavine v formulaciji v obliki vodnih destilatov imajo pomirjujoče, osvežilne in zaščitne učinke.
  €9,71
  i h

  O IZDELKU:

  Kapljice za oko z 0,4 % natrijevega hialuronata in vodnimi destilati so sterilna raztopina s fiziološkim pH, ki vsebuje natrijev hialuronat in vodne destilate ginka (Ginkgo biloba), borovnice, navadnega komarčka in gotu kole (Centella asiatica).

  Natrijev hialuronat zagotavlja izdelku mukozno-mimetične in viskozno-elastične lastnosti, ki izboljšajo stabilnost solznega filma in ohranjajo očesno površino navlaženo in zaščiteno. Poleg tega lahko polimer zadržuje vodo ter hkrati vzajemno deluje z očesnim epitelijem. Raztopina ohranja očesno površino navlaženo ter poveča stabilnost solzne plasti roženice, ki ščiti površino pred okoljskimi dejavniki. Natrijev hialuronat z vlažilnimi in zaščitnimi lastnostmi blaži občutek vzdraženih, suhih in pekočih oči, občutek tujka v očeh, ki je posledica okoljskih pojavov (veter, sonce, dim) ali učinka klimatskih naprav, dolgotrajne uporabe računalnika, očesnih operacij in uporabe kontaktnih leč.

  Vodni destilati ginka (Ginko biloba), borovnice, navadnega komarčka in gotu kole (Centella asiatica) na oči delujejo pomirjajoče, osvežujoče in obnovitveno.

  Kapljice za oko z 0,4 % natrijevega hialuronata in vodnimi destilati vlažijo in osvežijo oči ter začasno omilijo pekoč in dražeč občutek ter nelagodje zaradi suhega očesa. kapljice za oko se lahko uporabljajo kot zaščita pred nadaljnjim draženjem.

  Kapljice za oko na osnovi 0,4 % natrijevega hialuronata in vodnimi destilati lahko uporabljajo tudi uporabniki kontaktnih leč, brez predhodne odstranitve leč.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Pred prvo uporabo odstranite varovalko in odstranite zaščitni pokrovček.

  V vsako oko kanite 1–2 kapljici. Kapljice za oko lahko uporabljate večkrat dnevno, po potrebi oziroma po navodilu zdravnika. Po uporabi plastenko dobro zaprite.

  OPOZORILA:

  Izdelek je namenjen le vkapavanju v oči. Izdelka ne uporabljajte, če je večodmerna plastenka poškodovana ali nepravilno zaprta ob prvem odprtju. Priporočamo, da en izdelek uporablja vedno ista oseba. Med uporabo se s konico za odmerjanje ne dotikajte očesa ali katere koli očesne površine. Izdelka ne uporabljajte, če ste alergični na katero izmed sestavin. V primeru neželenih učinkov, prekinite z uporabo izdelka in se posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljajte po izteku roka uporabe, ki je naveden na zunanji ovojnini in večodmerni plastenki. Izdelek shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelek je uporaben 6 mesecev po odprtju, neporabljeno vsebino zavrzite. Shranjujte pri temperaturi do 30 ºC.

  SESTAVINE:

  Natrijev hialuronat, vodni destilat ginga (Ginko biloba), vodni destilat borovnice, vodni destilat navadnega komarčka,vodni destilat gotu kole (Centella asiatica), borova kislina, natrijev tetraborat, natrijev klorid, voda za injekcije. Ne vsebuje konzervansov.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *