Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Bepanthol kapljice za oči, 10ml

  Kapljice za oči.
  €16,01
  i h

  O IZDELKU:

  Bepanthol kapljice za oči vsebujejo hialuronsko kislino, ki zaradi svojih fizikalnih lastnosti ustvari enakomeren, stabilen in dolgotrajno obstojen zaščitni sloj na površini roženice, ki ne poslabša vida. Bepanthol kapljice za oči vsebujejo tudi dekspantenol (provitamin B5) z visoko kapaciteto vezave vode, ki navlaži in neguje oko ter obenem, skupaj z hialuronsko kislino, zadržuje vlago. Kombinacija hialuronske kisline (stabilizira solzni film) in dekspantenola (neguje in pomirja) ščiti in vlaži površino očesa ter jo ohranja gladko. Bepanthol kapljice za oči ne vsebujejo konzervansov, zato jih uporabniki tudi med dolgotrajno uporabo dobro prenašajo. Bepanthol kapljice za oči so primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč. Kontaktnih leč med uporabo kapljic za oči ni treba odstraniti.

  Bepanthol kapljice za oči vsebujejo dve naravni snovi, hialuronsko kislino in dekspantenol, ki razdraženemu očesu nudita takojšnje olajšanje. Bepanthol kapljice za oči ne vsebujejo konzervansov, zato jih uporabniki tudi med dolgotrajno uporabo dobro prenašajo.

  Bepanthol kapljice za oči so na voljo v enoodmernem vsebnikih, ki so zelo priročni in primerni za na pot in v patentirani inovativni večodmerni plastenki OSD (ophtalmic squeeze dispenser), ki je enostavna za uporabo. Uporablja se jo lahko kar 12 mesecev po odprtju, kar je največ na slovenskem tržišču. Plastenka je narejena iz zelo mehke plastike, tako da je uporaba zelo enostavna.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Plastenko odprete. Glavo nagnite nekoliko nazaj, poglejte navzgor in nežno povlecite spodnjo veko stran od očesa. Vkapajte eno kapljico v veznično vrečko očesa 3 do 5 - krat dnevno. Počasi zaprite oči, da se tekočina lahko enakomerno razporedi po površini očesa.

  OPOZORILA:

  Samo za zunanjo uporabo. Izdelka ne uporabljajte, če je varnostni obroček na pokrovčku zlomljen ali če je plastenka poškodovana. Kapljic ne uporabljajte po preteku roka uporabe. Po prvem odprtju kapljice za oči uporabljajte največ 12 mesecev. Shranjujte pri temperaturi od 2°C do 25°C. Ne zmrzujte. Po uporabi plastenko zaprite s pokrovčkom.

  SESTAVINE:

  1 ml vsebuje: natrijev hialuronat 0,15 %, dekspantenol 2 %, natrijev klorid, natrijev citrat, citronska kislina, voda za injekcije

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *