Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  A.Vogel Kapljice za oči, 10 ml

  Za suhe, pekoče, pordele in utrujene oči.
  €10,84
  i h

  O IZDELKU:

  A.Vogel kapljice za oči navlažijo in osvežijo oči ter zadržujejo solzno tekočino v očesu. Vsebujejo kombinacijo navadne smetlike (Euphrasia officinalis) in hialorunata. Ne vsebujejo konzervansov in so primerne za uporabnike kontaktnih leč. A.Vogel kapljice za oči so napolnjene v inovativen vsebnik, ki omogoča odmerjanje posamezne kapljice, zato ni neprijetnega razlivanja. Eno pakiranje zadošča za približno 30 dni uporabe. Lahko jih uporabljamo še 6 mesecev po prvem odprtju.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Odrasli: 4- do 5-krat dnevno kapnite 1 kapljico v oko. Otroci, starejši od 12 let: 1- do 2-krat dnevno kapnite 1 kapljico v oko. Vsebina ene stekleničke zadošča za približno 30 dni uporabe. Kapljice za oči lahko uporabljajo tudi nosečnice in doječe matere. Svetujemo vam, da kapljic ne delite z drugimi ljudmi.

  OPOZORILA:

  Kapljic ne uporabljajte, če ste alergični na katero koli od sestavin.

  SESTAVINE:

  A.Vogel Kapljice za oči vsebujejo hialuronsko kislino 1 mg/ml, navadno smetliko (Euphrasia officinalis), natrijev klorid, borovo kislino, dinatrijev tetraborat dekahidrat, natrijev hidroksid, klorovodikovo kislino, vodo.

  Vsebnik je oblikovan tako, da omogoča sterilnost ves čas uporabe, zato ni potreben konzervans. Ko kapljice odpremo, jih lahko uporabljamo večkrat dnevno. Rok uporabe po prvem odprtju je 6 mesecev, če jih shranjujemo pri temperaturi do 25 °C.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka