Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Preventivne nogavice 18 -20 mmHg, bombažne

  Preventivne kompresijske dokolenke za moške ali za ženske, kompresija 18-20 mmHg, bombažne.

  Preventivne moške kompresijske nogavice 18-20 mmHg – milimetrov živega sreba. “Milimeter živega srebra” je enota za merjenje pritiska, ki se jo pogosto uporablja v zdravstvu in pomeni jakost pritiska nogavice v področju gležnja. To so vsakodnevne preventivne nogavice, ki imajo v primerjavi s terapevtskimi nižjo stopnjo kompresijo in za katere ne potrebujete zdravniške naročilnice. Primerno velikost kompresijskih nogavic izberete na podlagi številke noge in teže. Služijo optimalni podpori venskemu sistemu in vršijo optimalno masažo. Indikacije: motnje v venski cirkulaciji, blage otekline, utrujene noge, težke noge.

  ALI

  Privlačne,  udobne (ribiška mreža) nogavice s stopnjevalno kompresijo.  Primerne za mlade in dinamične ženske, ki želijo medicinski učinek z eleganco in stilom.

  Kompresijske nogavice pomagajo pri cirkulaciji krvi tako, da potiskajo kri iz nog nazaj proti srcu. Najmočneje kompresijske nogavice stisnejo pri gležnju, kompresija pa postopoma popušča proti vrhu noge. Postopna kompresija ustvari boljši venski pritisk, ki spodbuja cirkulacijo, s tem pa preprečuje otekanje in utrujenost nog po dolgem dnevu v sedečem ali stoječem položaju.

  Razvrsti
  Prikazov na stran
  Slika Preventivne moške kompresijske dokolenke 18-20 mmHg, bombažne

  Preventivne moške kompresijske dokolenke 18-20 mmHg, bombažne

  Visokokakovostne preventivne nogavice. Zaradi svoje elegance in udobja jih lahko nosite ves dan, tako v službi kot v prostem času. Nogavice z bombažem so zelo zračne in ne povzročajo alergij. Preventivne moške kompresijske nogavice 18-20 mmHg – milimetrov živega sreba. “Milimeter živega srebra” je enota za merjenje pritiska, ki se jo pogosto uporablja v zdravstvu in pomeni jakost pritiska nogavice v področju gležnja. To so vsakodnevne preventivne nogavice, ki imajo v primerjavi s terapevtskimi nižjo stopnjo kompresijo in za katere ne potrebujete zdravniške naročilnice. Primerno velikost kompresijskih nogavic izberete na podlagi številke noge in teže. Služijo optimalni podpori venskemu sistemu in vršijo optimalno masažo. Indikacije: motnje v venski cirkulaciji, blage otekline, utrujene noge, težke noge. Kompresijske nogavice pomagajo pri cirkulaciji krvi tako, da potiskajo kri iz nog nazaj proti srcu. Najmočneje kompresijske nogavice stisnejo pri gležnju, kompresija pa postopoma popušča proti vrhu noge. Postopna kompresija ustvari boljši venski pritisk, ki spodbuja cirkulacijo, s tem pa preprečuje otekanje in utrujenost nog po dolgem dnevu v sedečem ali stoječem položaju. Velikost številka čevlja: 1(36-38), 2(39-40), 3(41-42), 4(43-44), 5(45-46), 6(47-48)
  €13,34
  Slika Preventivne ženske kompresijske dokolenke 18-20 mmHg, bombažne, zaprti prsti

  Preventivne ženske kompresijske dokolenke 18-20 mmHg, bombažne, zaprti prsti

  Zaprti prsti. Privlačne, udobne (ribiška mreža) nogavice s stopnjevalno kompresijo. Primerne za mlade in dinamične ženske, ki želijo medicinski učinek z eleganco in stilom. Zasnovane posebej za zagotavljanje terapevtskega učinka in kompresije pri težkih in utrujenih nogah, prvih znakih krčnih žil med nosečnostjo. Kompresijske nogavice pomagajo pri cirkulaciji krvi tako, da potiskajo kri iz nog nazaj proti srcu. Najmočneje kompresijske nogavice stisnejo pri gležnju, kompresija pa postopoma popušča proti vrhu noge. Postopna kompresija ustvari boljši venski pritisk, ki spodbuja cirkulacijo, s tem pa preprečuje otekanje in utrujenost nog po dolgem dnevu v sedečem ali stoječem položaju.
  €9,25