Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Po-Ho olje, 10ml

  Olje za vdihavanje in vtiranje.
  €9,82
  i h

  O IZDELKU:

  Eterična olja so postala zelo priljubljena in se uporabljajo na različne načine. Ključna lastnost eteričnih olj je, da izparijo pri sobni temperaturi - to je razlog, da je vonj tako prijeten.

  Proizvedeno je po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja. Alfred Vogel je o eteričnem olju Po-Ho prvič pisal že marca 1929 v svoji prvi reviji, Das Neue Leben (Nov začetek). Ime izhaja iz kitajskega narečja mandarinščina, kjer Po-Ho pomeni poprova meta. Njeno eterično olje je eno izmed petih v tej osvežujoči mešanici.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Olje Po-Ho lahko uporabljate za vtiranje (nekaj kapljic pospeši prekrvavljenost kože in osvežuje) in masiranje (predvsem po fizičnih naporih in športni dejavnosti). Konico prsta namočite s kapljico olja in vtrite na želeno mesto. Olje Po-Ho lahko uporabljate tudi kot dodatek parnim kopelim za obraz (nekaj kapljic olja kanete v vročo vodo) in pri tem uporabite inhalator Po-Ho.

  Mešanico eteričnih olj Po-Ho največkrat uporabljamo za inhalacijo. To lahko storite na različne načine.

  Na papirnat robček nanesite nekaj kapljic olja. Držite ga pred nosom in inhalirajte. Za boljše spanje lahko robček z oljem postavite poleg vzglavnika ali ga vstavite pod prevleko.

  Če želite inhalirati močnejši odmerek olja Po-Ho, dodajte nekaj kapljic v posodo z vročo vodo, se nagnite nad njo, prekrite glavo z brisačo in vdihujte hlape. Pri tem bodite previdni, saj na začetku inhalacije hlapi olja lahko dražijo oči.

  Olje Po-Ho lahko vtrete v zgornji del prsi. S pomočjo telesne toplote bo olje hlapelo - te hlape lahko inhalirate.

  Na voljo je priročen žepni inhalator Po-Ho, ki ga lahko uporabljate kjerkoli. Uporabljate ga tako, da konico inhalatorja nežno vstavite v nosnico, zatesnite drugo nosnico in globoko vdihnete. Postopek ponovite z drugo nosnico. Uporaba žepnega inhalatorja ni primerna za otroke, mlajše od 6 let.

  Po-Ho pomaga lajšati bolečine v mišicah

  Z mešanico eteričnih olj Po-Ho lahko pripomorete k lajšanju bolečin v mišicah.

  Nekaj kapljic olja nežno nanesite na boleče mesto in masirajte.

  Bodite previdni pri uporabi na koži obraza. Hlapi eteričnih olj lahko dražijo oči in povzročajo pekoč občutek ter solzenje.

  Olje lahko nanesete na sence ali na stranske dele glave, ne smete pa ga nanašati na kožo okrog oči.

  OPOZORILA:

  Bodite pozorni pri uporabi olja Po-Ho.

  Pri uporabi mešanice eteričnih olj Po-Ho upoštevajte naslednje nasvete:

  Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.

  Ne uporabljajte olja Po-Ho kot kapljice za oči ali nos.

  Izogibajte se stiku olja Po-Ho z očmi, občutljivo kožo in drugimi občutljivimi predeli telesa.

  Po uporabi olja Po-Ho temeljito umijte roke.

  Ne uporabljajte olja Po-Ho, če ste preobčutljivi (alergični) na katero koli od sestavin.

  Olje shranjujte na hladnem mestu.

  SESTAVINE:

  Olje Po-Ho je naravni rastlinski pripravek. Vsebuje eterično olje poprove mete (Menthae х piperitae aetheroleum), evkaliptusovo eterično olje (Eucalypti glob. aetheroleum), eterično olje navadnega brina (Juniperi Communis Aetheroleum), kuminovo eterično olje (Carvi Aetheroleum) in eterično olje navadnega komarčka (Foeniculi Vulgaris Aetheroleum).

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka