Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Po-Ho enostaven dvodelni inhalator

  Enostaven dvodelni inhalator za domačo uporabo z eteričnim oljem Po-Ho.
  €17,54
  i h

  O IZDELKU:

  Enostaven dvodelni inhalator za domačo uporabo z eteričnim oljem Po-Ho. Mešanica osvežilnega eteričnega olja po receptu A. Vogla v kombinaciji z vročo vodo pripomore pri okrevanju ali osvežitvi dihal.

  Kadar smo prehlajeni, se nam običajno pojavijo težave z dihanjem. Zgornje dihalne poti postanejo slabše prehodne, težje dihamo skozi nos, dihalne poti so zasluzene. V takšnih primerih nam je lahko v veliko pomoč uporaba pripomočka za inhaliranje, kot je Po-Ho inhalator. Njegova uporaba je zelo enostavna. Inhalator sestavljata spodnji del, kamor nalijemo vročo vodo, v katero dodamo sol in / ali eterično olje ter zgornji del, ki ga rahlo privijemo na spodnji del. Zgornji del nam tako služi kot nastavek, skozi katerega vdihavamo mešanico vodnih par in eteričnega olja.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Inhalator ima priloženo Po-Ho olje, ki je popolnoma naravno in primerno za uporabo skupaj z inhalatorjem Po-Ho.

  Približno pol litra vode segrejete na 70°C. Natočite 2 dcl segrete vode v spodnji del inhalatorja. V vodo kanite nekaj kapljic (ne več kot 5) olja, privijte zgornji nastavek na spodnji del, ter 5 minut vdihujte pare skozi nos.

  Pri inhaliranju vdihujte skozi nos in izdihujte skozi usta. Priporočljivo je, da inhalirate 5-10 minut, 2 do 3 krat dnevno.

  OPOZORILA:

  Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka