Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Opornica za palec – črna

  Opornica za palec nudi ustrezno oporo za vaš palec, tako da se lahko osredotočite na pisanje sporočil na mobilnem telefonu, igranje igric ali pa vrtnarjenje. Opornica ima dve stranski opori vzdolž palca in se jo lahko prilagaja po meri.
  €40,05
  i h

  O IZDELKU:
  Zagotavlja stabilizacijo in oporo bolečemu, šibkemu ali poškodovanemu palcu. Idealno za vsakodnevne dejavnosti, pisanje sporočil, igranje iger. Dva okrepljena stabilizatorja nudita oporo palcu. Enostaven sistem z vrvicami za preprosto uporabo in prilagodljivost. Nizek profil omogoča prosto gibanje preostalih prstov. Udobna odprtina za palec. Iz materiala, ki diha.

  Predvidena uporaba: Za oporo togega, šibkega ali poškodovanega zapestja in palca. Prilega se levemu ali desnemu palcu. Zagotavlja stabilizacijo in oporo bolečemu, šibkemu ali poškodovanemu palcu. Pomaga stabilizirati spodnji sklep palca. Omogoča prosto gibanje ostalih prstov.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Odpnite ježek za zapestje in za palec. Roko namestite v opornico in palec v luknjo za palec. Ovijte trak za zapestje okrog zapestja in ga pritrdite na zapestju. Prilagodite ga, da se prilega čvrsto, vendar še vedno udobno. Za boljše prileganje trak za palec ovijte in pritrdite okrog palca ali vzdolž korena palca za več stabilnosti.

  OPOZORILA:

  Če se pojavi, traja ali poveča neudobje ali bolečina, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *