Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Bandaža za komolec – siva

  Bandaža je primerna za oporo togega, šibkega ali poškodovanega komolca in podlakti. Prilega se levemu ali desnemu komolcu.
  €23,16
  i h

  O IZDELKU:

  Z dvema blazinicama nudi takojšnjo kompresijo in ciljani pritisk na boleče mesto na roki. Idealno za vsakodnevne dejavnosti. Material, ki se razteza v 4 smeri, drži oporo na mestu. Oblikovano za optimalno prileganje. Ovojni trak nudi dodatno kompresijo. Iz materiala, ki diha. Trak omogoča individualno prilagajanje kompresije, opore in prileganja. individualno prilagajate. Dve blazinici izvajata ciljano kompresijo na boleče mesto. Raztegljiv material je mehek in diha ter zagotavlja optimalno prileganje in udobje.

  Bandaža za komolec ima strateško postavljene blazinice, tako da nudi ciljan pritisk na poškodovano kito. Bandaža je narejena iz elastičnega in udobnega materiala, ki diha. Njen nizek profil in prilagodljivost omogočata naravno gibljivost komolčnega sklepa. Je neopazna pod oblačili. Oblika bandaže zagotavlja enostavno namestitev in odstranitev.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Oporo povlecite čez komolec. Blazinice za pritisk namestite tako, da so na zgornji in spodnji strani podlakti (radialna stran in stran podlahtnice) neposredno pod komolcem. Ovijte trak okrog podlakti. Zategnite, da se prilega čvrsto, vendar še vedno udobno.

  OPOZORILA:

  Če se pojavi, traja ali poveča neudobje ali bolečina, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *