Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Bandaža za koleno – črna

  Bandaža za koleno med vadbo ohranja vašo poškodbo toplo in poveča prožnost, hkrati pa omogoča uhajanje vlage za udobje pri aktivnostih.
  €42,11
  i h

  O IZDELKU:

  Visoko zmogljiva zasnova za podporo med aktivnostjo. Idealno za splošno podporo, kolesarjenje, tenis, vadbo. Oblikovan rokav z dvojnimi natančnimi trakovi za optimalno prileganje. Odprta oblika pogačice za podporo in udobje kolenske kapice. Edinstvena mešanica materialov za močno podporo, pomirjujočo toploto in udobje. Iz materiala, ki diha. Odporen na vonjave.

  Predvidena uporaba: Pomaga pri zagotavljanju opore trdemu, šibkemu ali poškodovanemu kolenu. Primeren za levo ali desno koleno. Zračen material, ki odvaja vlago, odporen na vonjave. Dvojni natančni trakovi zagotavljajo oblikovano, prilagojeno prileganje. Odprt dizajn kolenske kapice za podporo.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Oporo položite čez koleno, z gladko stranjo ob kožo in z enim trakom na zunanji strani noge. Luknjo položite čez pogačico. Med držanjem bandaže na mestu ovijte sredinski trak pod kolenom in pritrdite trak z ježkom. Preostala dva zunanja trakova ovijte okoli zadnjega dela noge in ju pritrdite na bandažo. Trakove namestite tako, da bandaža prilega čvrsto, a še vedno udobno.

  OPOZORILA:

  Če se pojavi, traja ali poveča neudobje ali bolečina, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Nekateri posamezniki so lahko občutljivi na neopren ali gumo iz mešanice neoprena. Če se pojavi izpuščaj, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *