Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Sport opornica za gleženj

  Trden stabilizator gležnja s čvrstimi stranskimi stabilizatorji zagotavlja podporo in stabilnost, ki ju potrebu-jete, da ohranite svojo konkurenčno prednost na igrišču in v telovadnici. Nastavljivi trakovi vam omogoča-jo prileganje po meri, zračni materiali pa omogočajo pretok zraka.
  €36,48
  i h

  O IZDELKU:

  Pomaga stabilizirati in podpira šibek, boleč ali poškodovan gleženj. Idealen za zagotavljanje podpore pri običajnih poškodbah, kot so zvini ali nategi. Ojačan stranski stabilizator pomaga preprečiti kotaljenje gležnja in ponovno poškodbo. Nastavljiva kompresija za prilagojeno prileganje. Trakovi za gležnje dvignejo in podpirajo lok. Enostavno se prilega notranjosti čevlja. Iz materialov, ki dihajo in odvajajo. Namen uporabe: Za podporo trdega, bolečega ali poškodovanega gležnja. Prilega se levemu ali desnemu gležnju. Zasnovan za pomoč pri zagotavljanju zaščite in toge podpore trdim, šibkim ali poškodovanim gležnjem. Ojačani stranski oporniki pomagajo omejiti bočno gibanje.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Odprite vse trakove za pritrjevanje z ježkom in namestite stopalo v opornico. Zgornji trak napeljite skozi zaponko, nato pa ga povlecite in pritrdite. Prilegati se mora čvrsto, vendar udobno. Spodnji levi trak povlecite navzgor in čez vrh stopala ter trak z ježkom pritrdite na nasprotno stran opornice. Enakim navodilom sledite tudi za desni trak stopala. Oba trakova prilagodite, da bo prileganje okrog spodnjega dela stopala čvrsto, vendar udobno.

  OPOZORILA:

  Če se pojavi, traja ali poveča neudobje ali bolečina, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *