Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Grassolind 10x20 cm, 30 kos

  Vazelinska nelepljiva sterilna kontaktna mrežica.
  €24,57
  i h

  O IZDELKU:

  Vazelinska nelepljiva kontaktna mrežica, iz redko tkane bombažne tkanine, ki prepušča zrak in izločke iz rane. Impregnirana je z nevtralnim mazilom, ki se ne izpere niti pri izredno močnem izločanju iz rane. Preprečuje neposreden stik z vpojno sekundarno oblogo in se po potrebi lahko reže na primerne velikosti. Tudi po daljši uporabi ne povzroča občutljivih reakcij ali alergije.

  Uporablja se splošno pri zdravljenju ran, posebej za ohranjanje mehke površine in robov rane, na primer pri urezninah, odrgninah ali raztrganinah. Prav tako pri opeklinah ali oparinah, v plastični in kozmetični kirurgiji, pri ablaciji nohta, operaciji fimoze itd. Za prekrivanje odvzemnega ter implantiranega mesta pri transplantaciji kože in pri fiksaciji kožnega režnja. Idealno tudi v dermatologiji za dermatološke bolnike ter bolnike, preobčutljive na zdravila.

  V paketu je 30 kosov.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Rano očistite in poskrbite, da je koža v okolici rane suha. Odprite embalažo ter mrežico namestite naravnost na rano. Pokrijte in zavarujte z obvezo.

  OPOZORILA:

  Za enkratno uporabo. Hranite pri temperaturi nižji od 40 C. Izdelek shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne uporabljajte, če je ovojnina poškodovana. Natančno preberite navodila za uporabo.

  SESTAVINE:

  Mazilo na kontaktni mrežici vsebuje: beli vazelin, diglicerolester mono in dikarboksilnih kislin, sintetični vosek.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka