Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Vivamel medicinski kostanjev med v tubi, steril 50 g, 1 kos

  Vivamel medicinski kostanjev med v tubi.
  €15,27
  i h

  O IZDELKU:

   Medicinski kostanjev med v tubi Vivamel je primeren za celjenje ran  s šibkim izločkom ali brez njega. Priporočamo ga tudi za globoke rane, rane s poškodovanim (podminiranim) robom in za tiste z mrtvinami. Lahko ga uporabljamo samostojno ali pa ga dodajamo oblogam Vivamel za intenzivnejše celjenje.

  Medicinski kostanjev med v tubi Vivamel je v celoti naravno pridelan nerazredčen medicinski kostanjev med. Gre za samostojno primarno oblogo, saj ga namestimo neposredno na rano.  Medicinski kostanjev med, zaradi osmotskega delovanja spodbuja čiščenje rane, omogoča vlažno celjenje, deluje antimikrobno in protivnetno, zmanjšuje neprijeten vonj, spodbuja nastajanje novega tkiva, pospešuje zapiranje rane, celjenje z manj brazgotinami. .  Medicinski kostanjev med v tubi Vivamel je nepogrešljiv v vsaki domači lekarni.
  Celjenje rane je najbolj učinkovito in najhitrejše, če z uporabo medicinskega kostanjevega medu Vivamel začnemo takoj. 
  Medicinski kostanjev med je posebej primeren za celjenje ran s šibkim izločkom ali brez njega:
  ·    kronične rane,
  ·    odrgnine,
  ·    ureznine
  ·    rane po poškodbah,
  ·    opekline,
  ·    žulji itd.

  Medicinski kostanjev med v tubi Vivamel lahko dodajamo tudi oblogam Vivamel za intenzivnejše celjenje globokih ran, ran s poškodovanim (podminiranim robom), ran z mrtvinami, okuženih ran, razjed (zaradi pritiska, na diabetičnem stopalu, golenjih razjed) itd.
  Vivamel je primeren za vse generacije (za starejše, otroke, živali, pa tudi za diabetične bolnike). 

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Med na dnu rane deluje kot gel, ki mehča mrtvine in tako spodbuja čiščenje.
  Lahko ga uporabljamo samostojno ali pa ga dodajamo ostalim oblogam Vivamel za bolj intenzivno delovanje.

  Medicinski kostanjev med je shranjen v aluminijasti tubi, ki prepreči dostop zraka in kontaminacijo medicinskega medu. Vivamel medicinski med je namenjen večkratni uporabi in ima rok uporabe 4 mesece.

  OPOZORILA:  

  Ko pride  med  v stik z rano, lahko sprva občutimo blago zbadanje ali bolečino, ki navadno hitro mine. Do bolečine lahko pride zaradi visoke vsebnosti sladkorja v medu. Ob stiku z rano ta nase veže tekočino iz rane in tako zmanjšuje oteklino ter hkrati pospeši krvni pretok. Ker Vivamel deluje protivnetno, bolečina praviloma iz preveze v prevezo slabi. Če bolečina ne mine, se o uporabi protibolečinske terapije posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
  Čeprav alergijska reakcija na med ni pogosta, uporabo izdelkov Vivamel odsvetujemo osebam z alergijo na med. 

  SESTAVINE: 

  Medicinski kostanjeva med. Medicinski kostanjev med Vivamel je popolnoma naraven in brez sintetičnih ter gensko spremenjenih komponent.

   

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka