Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Contour next one

  Sistem za merjenje glukoze v krvi.
  €9,40
  i h

  O IZDELKU:

  Merilnik glukoze v krvi CONTOUR® NEXT ONE je izredno točen in natančen. Izmerjene vrednosti sladkorja v krvi označi z barvno lučko smartLIGHT®. Ob merilniku CONTOUR®NEXT ONE se lahko za boljše samo vodenje uporabljajo kartice »Rdeča, Zelena, Rumena«, ki navajajo možne vzroke in priporočene ukrepe v primeru visoke ali nizke vrednosti krvnega sladkorja. Ob izboru kartice glede na določeno vrsto terapije svetujemo obisk zdravstvenega tima za dodatne napotke in usmeritve, ki pripomorejo samo vodenju.

  Lastnosti merilnika: majhen vzorec krvi – 0,6 µL, rezultat v 5 sekundah, območje merjenja 0,6-33,3 mmol/L, 800 mest spomina, brez kodiranja, opomnik za naslednjo meritev, označevalniki meritve na tešče, pred in po obroku, svetlobni prikaz vrednosti sladkorja v krvi, testni lističi Contour® NEXT, možnost za ponovni nanos krvi na isti testni listič (60 sekund), bluetooth® povezava na brezplačno aplikacijo, prenos podatkov z aplikacijo CONTOUR®DIABETES ali spletno programsko opremo  Glucofacts™ DELUXE. Merilnik se ne povezuje z inzulinsko črpalko!

  NAVODILA ZA UPORABO:

  V merilnik vstavite merilni listič, da se aparat prižge. Z konico lističa vsrkajte kapljico krvi. Na zaslonu se izpiše rezultat merjenja.

  OPOZORILA:

  Natančno preberite navodila za uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka