Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Wellion LUNA GLU, 50 kos

  Merilni lističi za merjenje glukoze v krvi.
  €25,69
  i h

  O IZDELKU:

  Wellion LUNA merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode, vstavljene s pomočjo zapletenega postopka. Biološki substrat – glukoza oksidaza – je nanesen v reakcijskem območju merilnega lističa z visoko natančnim razpršilcem. Glukoza oksidaza je encim, ki z glukozo v krvi reagira zelo specifično. Pri tej reakciji se proizvede določena količina električnega toka, ki se nato preračuna v rezultat merjenja glukoze, ki je prikazan na zaslonu. Merilni lističi Wellion LUNA za glukozo so opremljeni z BREZ KODNO tehnologijo – kar pomeni dodaten plus za vašo varnost. Med razvijanjem Wellion LUNA merilnih lističev so se odločili lističe izdelati v priročni velikosti, kar uporabnikom omogoča enostavno izvzemanje iz vsebnika ter preprosto in varno vstavljanje v režo za merilne lističe. Za uporabo z merilniki Wellion LUNA.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Listič vstavite v aparat in z konico lističa vsrkajte kapljico krvi. Konec lističa, na katerem se kri vsrka v reakcijsko območje s pomočjo tehnologije sip-in, je od merilnika dovolj oddaljen, da se prepreči onesnaženje merilnika s krvjo.

  OPOZORILA:

  Uporabljajte samo skupaj z Wellion LUNA sistemom za merjenje glukoze v krvi za samotestiranje. Takoj ko vzamete listič, vsebnik z merilnimi lističi ponovno tesno zaprite.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka