Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Vir special Mini, 20 kos

  Vložki za ženske med menstruacijo ali uhajanjem urina.
  €4,40
  i h

  O IZDELKU:

  Predloge Vir special so anatomsko oblikovane z lepilnim trakom, namenjene vpijanju nehoteno izločenega urina ob lahki in srednji inkontinenci.

  Predloge za inkontinenco so namenjene lajšanju težav z uhajanjem urina. Sestavljene so iz mehkega in vpojnega jedra, ki hitro vpije in zadrži tekočino. Zgornji sloj je iz netkanega materiala, ki omogoča hiter prehod tekočine v notranjost in na koži zagotavlja suh občutek. Zahvaljujoč izredno vpojnemu tri slojnemu celuloznemu jedru, ki je kombiniran s super vpojno snovjo, ki nevtralizira neprijeten vonj.  Obenem zagotavljajo visoko mero diskretnosti ter varnosti. Neprepustni spodnji sloj predloge preprečuje uhajanje urina na spodnje perilo.  Predloge so dermatološko testirane.

  Omogoča hitro vpijanje in je nevtralizator neprijetnega vonja.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Predlogo Vir Special vzamemo iz vrečke. Pri  vseh dimenzijah (z izjemo ULTRA MINI A30) so znotraj kartonske embalaže / vrečke predloge še dodatno, posamično zavite v zaščitno folijo, ki jo pred nameščanjem odstranimo.

  Predlogo razpremo (če je zložena) in jo po dolžini prepognemo, zato da se oblikuje žleb, ki povečuje njeno funkcionalnosti. S spodnje strani odstranimo papir, pod katerim je nanesen lepilni trak za pritrjevanje na spodnje perilo. Predlogo namestimo na tesno prilegajoče se spodnje perilo. Spodnje perilo oblečemo. Po uporabi predlogo ovijemo v zaščitno folijo ali toaletni papir in vržemo v koš za smeti. Predloge nikoli ne mečemo v WC školjko, saj bo zamašila napeljavo.

  Predloge so namenjene enkratni uporabi, zato jih po uporabi zavržemo. Priporočena je uporaba vsaj 3 kosov v štiriindvajsetih urah (po potrebi lahko tudi več). Hraniti jih je potrebno v suhih in čistih prostorih.

  Predloge se ne sme ponovno uporabiti, ker po enkratni uporabi ta nima več funkcije vpijanja urina, struktura predloge ni več funkcionalna, je pa tudi higiensko oporečena.

  OPOZORILA:

  Po uporabi vložek odvržete v koš za  smeti. Ne mečite jih v stranišče!

   

   

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka