Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Natura Femina Organic nočni organski bombažni vložki, 10 kos

  Vložki za boljšo naravno zaščito ob močni menstruaciji ali uporabo ponoči.
  €4,90
  i h

  O IZDELKU:

  Prenovljeni nočni vložki Natura Femina Organic z inovativnim vpojnim jedrom in vrhnjim slojem iz 100 % certificiranega organskega bombaža.  
  Za še boljšo naravno zaščito ob močni menstruaciji ali uporabo ponoči. Biorazgradljivi. Najboljše za žensko telo in za okolje.

  Vložki za ženske, ki izbirajo najvišjo kakovost in udobje ter se zavedajo ugodnega vpliva bombaža na intimno ravnovesje v ženskem telesu. Za vse tiste, ki želijo okolju prijazno rešitev.
  Prenovljeni nočni vložki Natura Femina Organic night s krilci so ultra tanki vložki z jedrom in vrhnjim slojem iz organskega bombaža. Ponašajo se s certifikatom GOTS.
  Odlikuje jih napredna, patentirana tehnologija vpojnega bombažnega jedra, ki zagotavlja do 50 % večjo vpojnost. Oblika jedra je dodatno prilagojena anatomiji ženskega telesa.
  So brez dišav ali barvil. Vložki niso beljeni s klorom. Zaščitna nepropustna plast in ovojnina sta narejeni iz koruznega škroba. Vložki so biorazgradljivi. Narejeno v Sloveniji.
  Škatlica vsebuje 10 vložkov.

  Inovativna tehnologija v jedru omogoča direkten kontakt z izvorom tekočine in do 50 % večjo vpojnost ter zbiranje tekočine v centralnem delu.
  Kanali po celotni površini vložka omogočajo hitrejše vpijanje in bolj enakomerno razporejanje tekočine od jedra v notranjost in proti zunanjim delom vložka. Preprečujejo prehod po širini, na krilca.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Vložek vzamemo iz ovojnine in odlepimo papirni trak. Vložek nato namestimo in prilepimo na spodnje perilo, krilca spodvihamo pod spodnje perilo. Ko se vložek prepoji z menstrualno tekočino, ga odstranimo in odvržemo med mešane odpadke, saj gre za higienski izdelek. Za največje udobje in dobro počutje priporočamo menjavo vložkov na 2-4 ure.

  OPOZORILA:

  Po uporabi vložek odvržete v koš za  smeti. Ne mečite jih v stranišče!

  SESTAVINE:

  Vlaknovina vrhnjega sloja iz 100 % organskega bombaža, vpojno jedro iz 100 % organskega bombaža, zaporna folija in ovojnina iz koruznega škroba, papirni trak, lepilo. V celoti  so iz certificiranega organskega bombaža, biorazgradljivi, brez dišav ali barvil in niso beljeni s klorom.


  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka