Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  to to Baby zaščitne podloge, a 12 kos

  to to Baby zaščitne podloge za posteljo ali previjalno mizico.
  €6,99
  i h

  O IZDELKU:

  Podloge so idealna rešitev doma in na poti – povsod tam, kjer želimo dodatno zaščititi svojega otroka in previjalni prostor pri previjanju. Zaščitne podloge za previjanje otroka so uporabne na najrazličnejših podlagah, za katere ne vemo, kako čiste so. Podlogo položimo pod otroka in jo po uporabi zavržemo.
  Mehka zgornja plast poskrbi, da je otroku med previjanjem prijetno, nepropustna spodnja plast pa zaščiti tako otroka kot podlago.
  Podloge so idealna rešitev doma in na poti – povsod tam, kjer želimo dodatno zaščititi svojega otroka in previjalni prostor pri previjanju.  

  Ne zavzame veliko prostora in je  večnamenska: uporabna za pod kahlico, pri hranjenju, pri ustvarjanju in barvanju …

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Praktično zasnovana zaščitna podloga za enkratno uporabo je odličen pripomoček za zaščito previjalne mize ali druge podlage, na kateri previjamo otroka, hkrati pa otroka varuje pred potencialnimi nečistočami podlage.
  Je obvezna oprema vsake previjalne torbe, ki gre z nami na sprehod, piknik ali izlet, v trgovski center in na počitnice. Še posebej praktična pa je doma - za zaščito previjalne mize. Uporabna je od otrokovega rojstva naprej. 

  Ima mehko zgornjo plast in nepropustno spodnjo plast.

   

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka