Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Philips Avent steklenička natural, 260ml

  Steklenička, katera omogoča kombinacijo z dojenjem.
  €11,04
  i h

  O IZDELKU:

  Z našo novo stekleničko bo hranjenje po steklenički naravnejše za vašega otroka in za vas. Cucelj odlikuje inovativna zasnova z obliko cvetnih listov za naraven oprijem otroka, ki je podoben oprijemu dojke, kar omogoča enostavno kombinacijo dojenja in hranjenja po steklenički.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Naraven oprijem otroka

  • 1 steklenička
  • 260 ml
  • Cucelj s počasnim pretokom
  • 1 m+

  Široki cucelj v obliki dojke spodbuja naraven oprijem otroka, ki je podoben oprijemu dojke, in omogoča enostavno kombinacijo dojenja in hranjenja s stekleničko.

  Edinstveni cvetni listi za mehak in prožen cucelj brez sesedanja. Oblika cvetnih listov v cuclju povečuje mehkobo in prožnost ter preprečuje, da bi se cucelj sesedel. To zagotavlja udobnejše in prijetnejše hranjenje.

  Napreden sistem proti trebušnim krčem z dvema ventilčkoma. Inovativna zasnova z dvema ventilčkoma preprečuje trebušne krče in omogoča večje udobje, saj zrak doteka v stekleničko in ne v otrokov trebušček.

  Ergonomska oblika za popolno udobje. Edinstvena oblika stekleničke omogoča enostaven in zanesljiv oprijem ne glede na to, kako je obrnjena, in zagotavlja največje udobje celo za otrokove drobne ročice.

  Enostavna uporaba in čiščenje ter hitro in enostavno sestavljanje.

  Široki vrat stekleničke omogoča enostavno polnjenje in čiščenje. Sestavljena je iz samo nekaj delov, zato je sestava hitra in enostavna.

  Steklenička Philips Avent Natural je združljiva z izdelki Philips Avent, razen s stekleničkami in ročaji za lončke Classic. Priporočamo vam, da stekleničke Natural uporabljate samo s cuclji Natural.

  SESTAVINE:

  Steklenička je brez bisfenola A*

  Steklenička Philips Avent Natural je izdelana iz polipropilena, ki ne vsebuje bisfenola A*.

   

   

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka