Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Opornica za koleno - siva

  Opornica za koleno je zasnovana tako, da vam nudi stabilizacijo in udobje in je primerna za celodnevno uporabo. Je iz elastičnega materiala in lahko jo nosite pod oblačili. Nudi oporo kolenskim mišicam in je udobna za nošenje. Stranski stabilizatorji pomagajo omejiti stranske gibe, odprtina za pogačico pa nudi dodatno udobje.
  €31,48
  i h

  O IZDELKU:

  Zagotavlja takojšnjo kompresijo in stransko stabilizacijo. Zagotavlja oporo pri pogostih poškodbah, kot so zvini ali nategi, splošna opora. Iz materiala, ki se razteza v 4 smeri, drži oporo na mestu. Odprtina za pogačico za oporo pogačice. Stabilizatorji na obeh straneh zagotavljajo dodatno stabilnost, pri tem pa ne ovirajo gibanja. Oblikovano za optimalno prileganje. Iz materiala, ki diha.

  Predvidena uporaba: Pomaga zagotavljati zanesljivo oporo togemu, šibkemu ali poškodovanemu kolenu. Prilega se levemu ali desnemu kolenu. Stranski stabilizatorji zagotavljajo dodatno stabilizacijo in ne omejujejo gibanja. Odprtina za pogačico nudi dodatno oporo. V vse smeri raztegljiva tkanina za popoln oprijem.

  Pravilno velikost izberete tako, da izmerite obseg okrog pogačice, ko stojite.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Oporo povlecite čez nogo. Oporo povlecite prek kolena. Poskrbite, da je sredinska odprtina za pogačico na pogačici.

  OPOZORILA:

  Če se pojavi, traja ali poveča neudobje ali bolečina, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *