Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Nisita pršilo za nos, 20 ml

  Nisita pršilo je registriran medicinski pripomoček v obliki pršila, ki vsebuje izotonično fiziološko raztopino.
  €4,06
  i h

  O IZDELKU:

  Pri nahodu in zamašenem nosu:  Izpiranje zamašenega nosu, redčenje gostega nosnega izločka in lažje izpihovanje iz nosu. Izpiranje nosne sluznice in odstranjevanje bolezenskih mikrobov (virusov, bakterij) z njene površine. Čiščenje nosne sluznice in vzdrževanje nosne higiene.

  Pri uporabi zdravil, ki se v obliki pršil vpihujejo v nos: Izpiranje nosne sluznice pred uporabo zdravil. Vlaženje nosne sluznice po uporabi zdravil, ki jo lahko taka zdravila pri daljši uporabi osušijo. Pomoč pri regeneraciji poškodovane ali razdražene nosne sluznice.

  Pri alergijah: Izpiranje nosne sluznice in alergogenih substanc, npr. cvetnega prahu in ostalih snovi, ki povzročajo alergijo. S tem zmanjšuje njihovo koncentracijo in obremenjevanje organizma.

  Pri suhi nosni sluznici: Vlaženje suhe nosne sluznice (stalna oz. kronična suhost, občasna suhost zaradi bivanja v prostorih s suhim zrakom). Zaščita nosne sluznice pred izsušitvijo. Pomoč pri luščenju krast iz nosu

  Kadilcem priporočamo, da si zjutraj z Nisito očistijo in navlažijo nos. Nisita fiziološka raztopina je primerna za odrasle, otroke in dojenčke.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Odrasli in otroci od 2. leta naprej: 1-2 vpiha v vsako nosnico.

  Dojenčki in otroci do 2. leta: 1 vpih v vsako nosnico.

  OPOZORILA:

  Ni za uživanje! Shranjujte nedosegljivo otrokom.

  SESTAVINE:

  Natrijev klorid in natrijev hidrogen karbonat.

   

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka