Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Nisita, mazilo za nos, 10g

  Blagovna znamka: Nisita
  Nisita mazilo za nos osnovi fiziološke raztopine, za nego nosne votline in sluznice.
  €4,26
  i h

  O IZDELKU:

  Nisita mazilo za nos je registriran medicinski pripomoček na osnovi fiziološke raztopine, za nego nosne votline in sluznice.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Uporaba pri suhi nosni sluznici. Omogoča daljše vlaženje suhe nosne sluznice (stalna oz. kronična suhost, občasna suhost zaradi bivanja v prostorih s suhim zrakom). Nudi zaščito nosne sluznice pred izsušitvijo.

  Pomaga pri alergijah, ustvarjanje mehanske prepreke pred lokalnim draženjem nosne sluznice zaradi cvetnega prahu in alergenov. Izpiranje nosne sluznice in alergenov (cvetni prah in ostale snovi, ki povzročajo alergijo). Pri poškodbah nosne sluznice in operativnih posegih v nosu. Pomoč pri regeneraciji razdražene ali poškodovane nosne sluznice po uporabi npr. kortizonskega pršila za nos. Pomoč pri regeneraciji nosne sluznice po različnih operativnih posegih Umirja razdraženo, pordelo kožo pod in ob nosnicah, ki se pojavi zaradi pogostega brisanja nosu in dodatno razpoka na suhem, hladnem zraku. Nisita mazilo za nos je primerno za odrasle, otroke in dojenčke.

  OPOZORILA:

  Ni za uživanje! Shranjujte nedosegljivo otrokom.

  SESTAVINE:

  Mazilo vsebuje natrijev klorid in natrijev hidrogenkarbonat.

  Natrij in klorid sta kot najpomembnejša iona z osmoznim delovanjem medcelične tekočine odgovorna za ohranjanje telesnih funkcij. Natrijev hidrogenkarbonat ohranja kot pufrski sistem pH vrednost rahlo bazično in tako omogoča optimalno delovanje sistema čiščenja zgornjih dihalnih poti v organizmu.

   

   

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *