Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  iD slip Plus XL - dnevne plenice, 14 kos

  Hlačne predloge iD Expert Slip (plenice za odrasle) so namenjene ljudem s težko in zelo težko inkontinenco. Predloge različnih vpojnosti in velikosti zagotavljajo maksimalno varnost in udobje ter zadovoljujejo individualne potrebe uporabnikov. Plenice se med seboj razlikujejo po vpojnosti in velikosti.
  €12,04
  i h

  O IZDELKU:

  Hlačne predloge iD Expert Slip (plenice za odrasle) so namenjene ljudem, ki delno ali popolnoma izgubijo nadzor nad izločanjem urina in/ali blata. Predloge so izdelane iz sodobnih, visoko vpojnih materialov, ki so prijetni na dotik, omogočajo dihanje kože in so obdelani tako, da preprečujejo nastanek neprijetnega vonja ter nudijo popolno zaščito pred iztekanjem. Razlikujejo se po stopnjah vpojnosti in obsegu pasu (XS, S, M, L, XL). Prednost je prepustna plast, ki zagotavlja hitro vpijanje, večplastno vpojno jedro omogoča hitrejše vpijanje in razporeditev tekočine v vpojnem jedru,sistem za preprečevanje nastanka neprijetnih vonjav, dvojni indikator vlage, so dermatološko testirane in preprečujejo nastanek kožnih iritacij, elastične niti ob straneh dajejo predlogi anatomsko obliko in zagotavljajo zaščito pred iztekanjem, zavihki brez lateksa preprečujejo iztekanje urina in blata, elastika v pasu izboljšuje prileganje predloge in preprečuje iztekanje na zadnji strani, trakovi za večkratno pritrjevanje omogočajo pregled stanja predloge, s čimer se izognemo nepotrebnim menjavam.

  NAVODILA ZA UPORABO: 

  Hlačne predloge iD Expert Slip so medicinski pripomočki, primerni za osebe s težko do zelo težko stopnjo inkontinence. Na voljo so v različnih vpojnostih in velikostih. Priporočamo jih osebam, ki so manj pomične oziroma nepomične. Če želimo zagotoviti udobje in funkcionalnost, morajo biti predloge pravilno nameščene.

  Hlačno predlogo razprite in jo prepognite po dolžini na polovico, da se oblikuje “žleb”, pri čemer se dvignejo zaščitni zavihki (stranska zaščita pred iztekanjem).

  Nežno obrnite ležečo osebo na bok (pri tem mislite na varnost) in namestite predlogo na posteljo pod njo. Pri tem bodite pozorni, da je zadnji del postavljen na pravo mesto, ter da so trakovi za pritrjevanje na zadnjem delu.

  Prevalite osebo na hrbet in nežno povlecite predlogo med noge (pri tem bodite pozorni na zaščitne zavihke – stransko zaščito pred iztekanjem, da mora ostati v pravilnem, dvignjenem položaju).

  Zaradi popravljanja namestitve predloge in boljšega dostopa do trakov za pritrjevanje, lahko osebo ponovno obrnemo na bok.

  Nato najprej namestite spodnja dva trakova za pritrjevanje, rahlo navzgor, pri čemer poskrbite, da se bo predloga lepo oprijela nog in mednožja.

  Nato namestite še zgornja dva trakova, rahlo navzdol, pri čemer se mora ta del lepo prilegati obsegu pasu.

  Preverite, ali je predloga udobno nameščena. Poskrbite, da so trakovi za pritrjevanje pravilno nameščeni.

  OPOZORILO:

  Plenice po uporabi zavrzite v primeren koš za smeti, nikar jih ne mečite v straniščno školjko. 

  SESTAVINE:

  Polietilen, celuloza, superabsorbent - poliakrilat, polipropilen.

   

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka