Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  iD pants Plus small - mobilne vpojne hlačke, 14 kos

  Mobilne hlačke  iD Pants  so namenjene pokretnim ljudem, ki še imajo delen nadzor nad izločanjem urina. Namenjene so vpijanju nehoteno izločenega urina in so za enkratno uporabo. Ob upravičenosti, se lahko predpišejo tudi na naročilnico za medicinski pripomoček.
  €12,53
  i h

  O IZDELKU:

  Elastične mobilne hlačke iD Pants so namenjene aktivnim ljudem s srednjo do zelo težko stopnjo inkontinence. So zelo mehke in udobne. Hlačke iD Pants so enostavne za uporabo, v njih se počutite kot bi nosili običajno spodnje perilo, saj omogočajo popolnoma svobodno in brezskrbno gibanje. Mobilne hlačke  iD Pants  so namenjene pokretnim ljudem, ki še imajo delen nadzor nad izločanjem urina. Namenjene so vpijanju nehoteno izločenega urina in so za enkratno uporabo. Hlačke so izdelane iz visoko vpojnih materialov, ki preprečujejo nastanek neprijetnega vonja in nudijo popolno zaščito pred iztekanjem.

  NAVODILA ZA UPOPRABO:

  Da zagotovite udobje in funkcionalnost, morajo biti hlačke pravilno nameščene. Prepričajte se, da je oznaka velikosti na zadnji strani, stopite vanje in jih oblecite. Pri tem bodite pozorni na položaj zaščitnih zavihkov (da ostanejo dvignjeni). Odstranite jih s slačenjem ali tako, da raztrgate stranski rob (na predelu boka). Po odstranitvi jih zvijte in zavrzite.

  OPOZORILA:

  Hlačke so različnih velikosti, zato je pred nakupom dobr vedeti obseg pasu uporabnika. 

  SESTAVINE:

  Polietilen, celuloza, superabsorbent - poliakrilat, polipropilen.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka
  Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
  Slika iD for Men level 3, vpojna moška predloga, 14 kos

  iD for Men level 3, vpojna moška predloga, 14 kos

  Vpojne predloge za moške z lepilnim trakom, namenjene vpijanju nehoteno izločenega urina.
  €7,47