Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  iD form Extra Plus, antomska predloga, 21 kos

  Blagovna znamka: iD
  Vpojne anatomske predloge so namenjene vpijanju nehoteno izločenega urina/blata. Dolžina predloge je 74 cm.
  €11,66
  i h

  O IZDELKU:

  Visoko vpojne anatomsko oblikovane predloge zagotavljajo maksimalno varnost, udobje in diskretnost. Uporabljajo se v kombinaciji s pralnimi mrežastimi hlačkami.
  Namenjene so ljudem, ki jih spremljajo različne težave, in sicer: nenadna potreba po uriniranju, težko zadrževanje urina, pogosto uhajanje urina v curkih, izražena tudi potreba po odvajanju blata. Narejene so iz visoko vpojnih materialov, ki preprečujejo nastanek neprijetnega vonja. Prednost je prepustna plast, ki zagotavlja hitro vpijanje,  troplastno vpojno jedro omogoča hitrejše vpijanje in razporeditev tekočine v vpojnem jedru, sistem, ki preprečuje nastanek neprijetnih vonjav, vzdržujejo pH vrednost kože, s tem pa zmanjšujejo možnost iritacije kože, zavihki brez lateksa preprečujejo iztekanje urina in blata, elastične niti ob straneh dajejo predlogi anatomsko obliko in zagotavljajo zaščito pred iztekanjem, indikator vlage omogoča pravočasno zamenjavo predloge.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Pripomoček po možnosti uporabljajte v kombinaciji z mrežastimi hlačkami, saj z njihovo pomočjo pripomoček ostane na pravem mestu. Druga možnost je uporaba dobro oprijetega spodnjega perila. Najprej osebi namestite mrežaste hlačke nekje do sredine stegen. Nato anatomsko predlogo razprite in jo po dolžini prepognite na polovico, da se oblikuje “žleb”, pri čemer se dvignejo zaščitni zavihki (stranska zaščita pred iztekanjem). Anatomsko predlogo potisnite med noge (nameščanje od spredaj proti zadnjemu, hrbtnemu delu), pri čemer mora manjši del predloge biti na sprednji strani. Poravnajte sprednji in zadnji del in bodite pozorni na to, da so zaščitni zavihki ostali dvignjeni. Oblecite mrežaste hlačke in po potrebi popravite predlogo v pravilen položaj.

  OPOZORILO:

  Visoko vpojne anatomsko oblikovane predloge v različnih velikostih:

  SESTAVINE:

  Polietilen, celuloza, superabsorbent - poliakrilat, polipropilen.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka
  Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
  Slika Abena vlažne rokavice za umivanje, 8 kosov

  Abena vlažne rokavice za umivanje, 8 kosov

  Vlažne rokavice za umivanje celotnega telesa.
  €2,74
  Slika Seni Active Plus XL - hlačne pleničke (7 kapljic), 10 kos

  Seni Active Plus XL - hlačne pleničke (7 kapljic), 10 kos

  Mobilne hlačke za enkratno uporabo pri inkontinenci urina in blata.
  €10,68