Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Clearblue, test nosečnosti z indikatorjem tednov

  Test nosečnosti Clearblue z indikatorjem tednov je prvi in edini test, ki je pri ugotavljanju trajanja nosečnosti enako natančen kot ultrazvočni pregled za določanje starosti ploda.
  €11,97
  i h

  O IZDELKU:

  Clearblue, digitalni test nosečnosti  vam ne pove samo z besedami, da ste noseči (+) ali niste noseči (–), pokaže tudi, kako dolgo že traja vaša nosečnost.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Tako natančen, da prikaže tudi število tednov

  Je kot dva testa v enem – najprej z več kot 99-odstotno natančnostjo zazna, ali je prisoten nosečniški hormon (če testirate na dan pričakovane menstruacije ali pozneje), in če ste noseči, pokaže TUDI, koliko tednov je minilo od zanositve: 1–2, 2–3 ali več kot 3 (3+). Indikator tednov je 93-odstotno natančen pri zaznavanju časa zanositve.

  Možnost testiranja 5 dni prej.

  Tako občutljiv, da lahko testirate do 5 dni pred pričakovano menstruacijo*.

  Popolnoma jasni digitalni rezultati. V 3 minutah se na zaslonu prikaže pozitiven (+) ali negativen (–) rezultat. Če je rezultat nosečnost (+), test pokaže tudi, koliko časa je preteklo od zanositve (1–2, 2–3 ali 3+ tednov).

  Preden opravite test nosečnosti Clearblue z indikatorjem tednov, vedno natančno preberite navodilo za uporabo.

  Če opravljate test na dan pričakovane menstruacije ali pozneje, ga lahko opravite kadar koli čez dan, da ugotovite, ali ste noseči. Če opravljate test bolj zgodaj in želite, da indikator tednov prikaže pravilen rezultat, uporabite prvi jutranji urin. Pred opravljanjem digitalnega testa nosečnosti ne pijte veliko tekočine.

  Ko ste pripravljeni na testiranje, vzemite testno paličico iz zaščitne folije in snemite modri pokrovček. Test uporabite takoj.

  Za samo 5 sekund preprosto postavite vpojno konico testne paličice, obrnjeno navzdol, pod curek urina. Pazite, da se ne zmoči tudi preostali del paličice digitalnega testa nosečnosti.

  Druga možnost je, da odvzamete vzorec urina v čisto, suho posodico. Vpojno konico testne paličice, obrnjeno navzdol, za samo 20 sekund pomočite v urin.

   Potem lahko znova namestite pokrovček in položite digitalno testno paličico na ravno podlago.

   Medtem ko čakate na rezultat, mora biti konica paličice obrnjena navzdol ali pa mora paličica ležati na ravni podlagi.

  POMEMBNO
  Med testiranjem testne paličice nikoli ne držite tako, da je vpojna konica obrnjena navzgor.

  Potem ko opravite test nosečnosti Clearblue z indikatorjem tednov, začne na zaslonu utripati peščena ura, ki kaže, da test poteka in da morate počakati. Ko znak za čakanje neha utripati, se prikaže rezultat.

   V 3 minutah se prikaže končni rezultat.

  Pozitiven rezultat nosečnosti »+« se lahko prikaže že pred rezultatom indikatorja tednov. Čakajte še naprej, dokler simbol za čakanje ne preneha utripati in se ne prikaže rezultat indikatorja tednov.

  Rezultat ostane na zaslonu približno 24 ur.

   

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *