Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  ANTIDEKUBITUSNA ANATOMSKA SEDEŽNA BLAZINA “KC95”

  Antidekubitusna blazina za sedež. Primerna za ljudi z dolgotrajnim sedenjem. Anatomsko oblikovana antidekubitusna sedežna blazina KC95 je sestavljena iz ekspandiranega poliuretana z različno gostoto in prevleko, ki se jo sname.
  €79,30
  i h

  O IZDELKU: 
  Blazina je sestavljena iz osnove, ki je iz kompaktnega ekspandiranega polietilena, na to je zalepljen sloj, ki je anatomsko oblikovan iz ekspandiranega poliuretana gostote 50 kg/m3. Spredaj je višina 9 cm –zadaj 7,5 cm.

  Mere: 44x44x9

  Prevleka je na zgornji strani, kjer je uporabnik, je iz mikrovlaken, material ki diha, bielastičen, na spodnji strani je iz nedrsečega materiala, zaprta z zadrgo na treh straneh, ter obšita na zadnji strani, kjer je tudi etiketa.

  UPORABA:

  Namenjen je za razbremenitev želenih delov telesa. Pravilno postavite blazino na sedež, tako da je nedrseči del na spodnji strani na sedežu z etiketo na hrbtni strani.

  VZDRŽEVANJE:

  Čiščenje: Poliuretansko peno in viskoelastično peno, lahko peremo z nevtralnimi čistilnimi sredstvi. Ožemanje se lahko izvede ročno ali v centrifugi z majhno hitrostjo.
  Sušenje je lahko v zračnem prostoru stran od izvora toplote oziroma s toplim zrakom do največ 70°C. Za čiščenje zunanje prevleke se priporoča ročno pranje z nevtralnimi čistili pri maksimalni temperaturi 40°C ali v pralnem stroju s programom za občutljivo perilo.

  V primeru hranjenja po pranju, osušimo stran od direktnega izvora toplote in sončnih žarkov.

  Max. Obremenitev: 120 kg

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *