Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Antidekubitusna blazina s komresorjem ''Minoa''

  Antidekubitusna blazina je namenjena za preprečevanje preležanin.
  €45,70
  i h

  O IZDELKU:

  Blazine proti preležaninam lahko zmanjšajo in pomagajo pri celjenju preležanine pri bolnikih, ki so kronično priklenjeni na posteljo, ali ljudeh, ki dolgotrajno ležijo v postelji. Uporabljajo se lahko za bolnišnično ali domačo uporabo. Enakomerno porazdelijo pritisk na telo, da preprečijo otekanje.
  Zračna črpalka preklaplja zračni tlak v blazini in ustvarja občutek lahke masaže in aktivira celice, ki so imobilizirane zaradi ležanja. Ta izdelek je indiciran za bolnike, ki bodo verjetno preživeli več kot 15 ur na dan v postelji, in za  bolnike, za katere je značilno nizko do srednje tveganje za dekubitusne razjede.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Zračno blazino položite na posteljno vzmetnico, najprej jo razprite in pazite, da je dovod zraka na strani nog. Zavarujte jo s podaljški pod vzmetnico. Na zračno blazino položite tanko blago, ki diha, tako da blazina ne pride v neposreden stik s pacientovo kožo.  Blazino povežite s črpalko z ustreznimi cevmi, ki so priložene paketu. Priključite črpalko, pritisnite stikalo za VKLOP/IZKLOP in obrnite stikalo na največ, da napihnete blazino PRED uporabo pacienta. Ko je blazina popolnoma napihnjena, lahko s stikalom nastavite moč pritiska, odvisno od uporabnikovih potreb.

  Za čiščenje blazine uporabite mehko krpo ali gobo in blago milnico. POZOR: Neuporabljajte kislih in jedkih raztopin. Ne kadite in ne uporabljajte ognja v bližini blazine. Blazine ne postavljajte v stik z neposrednimi viri toplote. Če morate blazino shraniti, jo izpraznite tako, da jo zložite. Črpalko hranite v čistem, suhem in dobro prezračenem prostoru. Pred čiščenjem črpalko odklopite iz električnega omrežja. Črpalko očistite s suho krpo. POZOR: Črpalka ne sme priti v stik s tekočinami.

  Možnost prejema na naročilnico (MTP: 0801).

  LASTNOSTI:

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *