Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Uhani Biojoux BJT238

  BIOJOUX® je prvi nakit na slovenskem trgu, ki ni le prevlečen ampak V CELOTI izdelan iz čistega kirurškega jekla 316L. Uhani BIOJOUX® so certificirani in testirani na nikelj, kadmij in svinec, zato so posebej primerni za ljudi, ki imajo težave z alergijami. Tako ne skrbijo le za lepoto in estetiko, temveč tudi za zdravje kože tistih, ki jih nosijo.
  €10,90
  i h

  BIOJOUX® je inovativna linija kakovostnega nakita za vse starosti, s finimi in elegantnimi vzorci za odrasle in ter živahnimi in igrivimi oblikami za otroke.

  Na razpolago je ogromno privlačnih modelov, ki zadovoljijo široko paleto okusov – od aktualno trendovskih do večno klasičnih, tudi s kristali Swarovski®.

  Uhani so še posebej primerni za ljudi z težavami, povezanimi z alergijskim kontaktnim dermatitisom. Gre za vnetno reakcijo, pri kateri koža ob stiku z alergenom pordi, srbi in se lušči. Daleč najpogostejša je alergija na nikelj, ki je lahko prirojena ali pridobljena.  

  So testirani, certificirani in biokompatibilni za ljudi, ki imajo težave z nikljem. Uhani BIOJOUX® so izdelani iz nerjavečega kirurškega jekla 316L, brez galvanskih kemičnih prevlek. Gre za prvi nakit na slovenskem trgu, ki ni le prevlečen, ampak v celoti izdelan iz čistega kirurškega jekla. Na razpolago je ogromno privlačnih modelov, ki zadovoljijo široko paleto okusov – od aktualno trendovskih do večno klasičnih, tudi s kristali Swarovski®.

  Kolekcija uhanov BIOJUX® se prodaja v ekskluzivno lekarnah, specializiranih prodajalnah in spletni trgovini. Po podatkih Newline tržne raziskave so uhani BIOJOUX® prisotni v več kot 6.000 lekarniških enotah v Italiji, Španiji, Grčiji, Švici in na Portugalskem.
  BIOJOUX® – inovativna linija kakovostnega nakita za vse starosti, s finimi in elegantnimi modeli za odrasle ter živahnimi in igrivimi vzorci za otroke. Za vsak dan in posebne priložnosti.

  BIOJOUX® – čudovita ideja za popolno darilo. 

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *