Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Tena Men Level 2, vpojne moške predloge, 20 kos

  Blagovna znamka: Tena
  Vpojne inkotinenčne predloge za moške pri uhajanju urina.
  €9,65
  i h

  O IZDELKU:  

  Njeno vpojno jedro z izboljšanim območjem visoke vpojnosti za varovanje pred uhajanjem zadrži neprijeten vonj in vlago. Čeprav je vpojna predloga zdaj veliko tanjša, nudi isto raven zaščite, njena oblika košarice, ustvarjena posebej za moške, pa omogoča varno prileganje spodnjemu perilu in je tako udobna, da boste pozabili, da jo uporabljate. Uživajte v samozavesti in mirnosti zahvaljujoč vpojni predlogi Tena Men Level 2, kjer koli že ste. Ohranja vas suhe in zaščitene pred uhajanjem zahvaljujoč izboljšanemu območju Secure Zone, ki učinkovito zadrži tekočino.

  Nova moškim prijazna oblika košarice, z mehkimi elastičnimi robovi, ki se tesno in varno prilegajo telesu, zagotavlja diskretno in udobno zaščito. Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.

  Dolžina je 27 cm.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Tena Men vpojni ščitniki za moške so enostavni za uporabo. Odvijte ščitnik in odstranite samolepilni trak in nato širši konec naj bo obrnjen navzgor. Lepljivi predel obrnite tako, da ga boste lahko pritrdili v spodnje perilo. Ščitnik uporabljajte z oprijetim spodnjim perilom.

  OPOZORILA:

  Po uporabi ščitnik odvrzite v koš za odpadke. Ne mečite ga v stranišče!

  SESTAVINE:

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka