Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Seni Active Super XL - hlačne pleničke (6 kapljic), 10 kos

  Mobilne hlačke za enkratno uporabo pri inkontinenci blata in urina.
  €10,51
  i h

  O IZDELKU:

  Seni Active so vrhunske mobilne hlačke za težko inkontinenco. Seni Active mobilne hlačke imajo tri linije produktov, glede na stopnji vpojnosti. Najmanj vpojne in zato najtanjše in lahkotne so mobilne hlačke iz linije Seni Active Normal. Seni Active Super je vpojnejša linija od linije Seni Activ Normal, Seni Active Plus, pa ima od vseh treh linij največjo vpojnost. Različne vpojnosti omogočajo uporabnikom izbiro izdelka, ki jim najbolj odgovarja glede na njihovo stopnjo inkontinence.

  Seni Active hlačke so argonomsko oblikovane in izredno mehke, tako da ima uporabnik ob nošenju prijeten občutek. Seni Active so popolnoma brez PE folije, kar pomeni, da so zračne po vsej površini in so zaradi tega prijetnejše za uporabnice, še posebno ob vročih dnevih. To jim omogoča inovativna vrhnja plast, ki prepušča vodno paro, zadržuje pa tekočino. Hlačke so dermatološko testirane in koži prijazne. Zaradi večplastnega vpojnega jedra in sistemov za porazdelitev tekočine hitro vpijajo urin in nevtralizirajo vonj. Izdelke lahko dobite v lekarnah in specializiranih trgovinah. Primerne za obseg pasu več kot 150 cm.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Hlačne plenice oblečete enako kot spodnje hlače. Oznaka "FRONT" je odspredaj. Hlače lahko enostavno večkrat potegnete navzgor in navzdol ali pa raztrgate stranske šive.

  OPOZORILA:

  Po uporabi hlačke odvržete v koš za  smeti. Ne mečite jih v stranišče!

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka