Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  RAPID SARS-COV-2 ANTIGEN TEST CARD, 1 kos

  Hitri diagnostični test in vitro za kakovostno zaznavanje antigena SARS-CoV-2 v brisu iz sprednjega dela nosne votline. Za samotestiranje.
  €1,00
  i h

  O IZDELKU:

  Novi koronavirusi spadajo v ß-rod. Covid- 19 je akutna nalezljiva bolezen dihal. Ljudje so na splošno dovzetni za okužbo. Najpogostejši vir okužbe so simptomatski bolniki, okuženi z novim koronavirusom, vir okužbe pa so lahko tudi asimptomatski bolniki. Na podlagi sedanjih epidemioloških raziskav traja inkubacijsko obdobje od 1 do 14 dni, večinoma pa od 3 do 7 dni. Najpomembnejši simptomi so vročina, utrujenost in suh kašelj. V nekaterih primerih so zaznali tudi simptome, kot so zamašen nos, izcedek iz nosu, bolečina v grlu, bolečine v mišicah in driska.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test Card je enostopenjski test in vitro, ki temelji na imunokromatografiji. Test je zasnovan za hitro kvalitativno določanje antigena virusa SARS-CoV-2 v brisih odvzetih v sprednjem delu nosu pri posameznikih s simptomi ali brez njih ali drugimi epidemiološkimi razlogi za sum na okužbo s COVID-19. Testna ploščica hitrega antigenskega testa zaznava nukleokapsidni protein (protein N) virusa SARS-CoV-2. Ploščice ne uporabljajte kot edino osnovo za diagnosticiranje ali izključitev okužbe s SARS-CoV-2. Otrokom, mlajšim od 14 let, naj pomaga odrasla oseba.

  PRILOŽENI PRIPOMOČKI: 

  1.Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test Card (tesno zaprta vrečka iz folije)

  2.Sterilna palčka za bris

  3.Ekstrakcijsko pufersko cev

  4.Navodila za uporabo 

  5.Stojalo za eprovete

  Rok uporabe: konec meseca decembra 2023.

   

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka