Perio plus+ protect, 200 ml

Perio Plus+ Protect ustna voda z 0,12 % CHX in CITROX®/P formulo (200 ml)
€9,67

O IZDELKU:

Učinkovita podpora za vaše ustno zdravje.

Koncentracija klorheksidina: 0,12 %. Perio Plus+ Protect vam zagotavlja protibakterijsko podporo v primeru gingivitisa, periodontitisa in drugih bolezni dlesni. Klorheksidin diglukonat 0,12 % za dokazan kemični nadzor bakterij. Formula CITROX®/P – naravni ekstrakt grenke pomaranče v kombinaciji z aminokislinami polilizina za dolgotrajno protibakterijsko delovanje. Ksilitol za prijeten okus, zaščito pred kariesom in močne zobe. PVP/VA za zelo učinkovit zaščitni film prek zob, dlesni in ustne sluznice. Ne vsebujejo alkohola.

Bioflavonoidi CITROX® imajo lastne močne protibakterijske lastnosti, zato še poveča protibakterijski učinek klorheksidina. Zahvaljujoč tej kombinaciji je Perio Plus+ izjemno učinkovit.

CITROX® prihaja naravnost iz narave. Je naravni bioflavonoid, ki se pridobiva iz grenkih pomaranč (Citrus aurantium amara) in je zelo učinkovit v boju proti bakterijam, virusom in glivicam. Da bi zagotovili dober oprijem na zobe, dlesni in ustno sluznico za dolgotrajen učinek, je v formuli CITROX®/P kombiniran z drugo naravno sestavino – polilisinskimi aminokislinami.

Zahvaljujoč učinkovini CITROX® in aromi, ki so jo razvili strokovnjaki za arome pri Givaudanu, ima Perio Plus+ dober okus. Poleg tega Perio Plus+ ne vpliva na vaše okušanje – od pomarančnega soka do pice, vse ima okus, kot bi moralo.

NAVODILA ZA UPORABO:

Med uporabo ustne vode Perio Plus+ se izogibajte uživanju tobaka, kave, črnega in zelenega čaja, rdečega vina, jagodičja, karija in žafrana. Tako bo razbarvanje omejeno na najnižjo možno raven. Zobe temeljito čistite zobe z zobno ščetko in razmislite o uporabi belilne zobne paste, kot so zobne paste iz serije Black Is White ali BE YOU. Razbarvanje zlahka odpravi vaš zobozdravnik.

OPOZORILA:

Perio Plus+ in druge ustne vode s CHX uporabljajte le po priporočilu svojega zobozdravnika. V normalnih okoliščinah ta izdelek ni potreben – zobne in medzobne ščetke zadostujejo za čiščenje zob, dlesni in ustne sluznice. Vedno upoštevajte navodila svojega zobozdravnika.

SESTAVINE:

Aqua, Xylitol, Polysorbate 20, Chlorhexidine Digluconate, Aroma, Phenoxyethanol, Vp/Va Copolymer, Sucralose, Cetylpyridinium Chloride, Polylysine, Citric Acid, Citrus Aurantium Amara Fruit Extract*, Glycerin, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride