Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Nexcare hladen ali topel gel za otroke, 2 kos

  Naravna zdravilna moč mraza in toplote. Obkladke lahko uporabljate hladne ali vroče in so rešitev za tiste, ki imajo raje naravno terapijo brez zdravil.
  €11,86
  i h

  O IZDELKU:

  Gel je namenjen zagotavljanju površinskega mraza ali vročine. Hlad pomaga zmanjšati oteklino, vnetje in bolečino. Toplota pomaga zmanjšati bolečino, pomirja in sprošča. Gel je nestrupen in varen za vso družino.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Lahko se ohladi v zamrzovalniku ali hladilniku. Lahko se segreje v vroči vodi ali v mikrovalovni pečici. Gnetemo, da se toplota enakomerno porazdeli! Pri nanosu na kožo vedno vstavite gel obkladek v priloženo prevleko ali čisto brisačo. Položite na prizadeto območje. Ponovno segrejte paket gela, ko doseže sobno temperaturo. Priložena je zaščitna prevleka za pakiranje gela, ki omogoča hiter/lahek in udoben nanos ter zagotavlja dodatno varnost za vašo kožo. Uporabite mraz za zobobol, akutne poškodbe (modrice, zvini, manjše udarce), zvišano telesno temperaturo (ni namenjen znižanju telesne temperature), krvavitve iz nosu, otekline po injiciranju in ugrize žuželk. Uporabite segreto za vnetje sinusov, artritis zapestja/revmatoidni artritis ali ogrevanje rok.

  OPOZORILA:

  Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte na poškodovani ali občutljivi koži. Ljudje s potrjenimi ali domnevnimi težavami z živci ali krvnim obtokom naj ne uporabljajo izdelka, razen po predpisu zdravnika. Otroke ali ljudi s kognitivnimi motnjami nadzirajte med uporabo. Nosečnice se pred uporabo posvetujte z babico ali ginekologom. Otroških obkladkov ne uporabljajte kot igračo. Nikoli ne segrevajte zloženega, zmečkanega ali zamrznjenega gel obkladka. Lahko pride do iztekanja gela. Pregrevanje gel obkladka ga poškoduje. Ne segrevajte v pečici ali na žaru. Gel obkladek ni namenjen stalnemu segrevanju. Pred uporabo preverite, če gel kje izteka. Nikoli ne uporabljajte poškodovane vrečke z gelom. Če gel izteka, izdelek zavrzite. Ne uporabljajte, kadar pride do razkroja materiala: gel postane tekoč, folija je strgana in gel izteka. Če ne poznate moči mikrovalovne pečice, uporabite najnižjo nastavitev moči (odmrzovanje) in obkladek segrejte v 20-sekundnih korakih. Bodite previdni pri odstranjevanju vročega gela z golimi rokami iz vroče vode/mikrovalovne pečice. Če je vrečka z gelom prevroča, počakajte, da se ohladi, preden jo prislonite ob telo. Nikoli ne uporabljajte gel obkladka neposredno na koži. Pri uporabi obkladka naj bo v stiku s kožo bela netkana stran priložene prevleke ali čisto brisača. Ne sedite in ne naslanjajte se na gel obkladek ter ne pritiskajte prekomerno, ker lahko vrečka poči in/ali začne puščati. Ne uporabljajte med spanjem. Pazite, da ne povzročite ozeblin in površinskih poškodb živcev. Pregrevanje gela lahko povzroči opekline. Toplota je lahko dovolj analgetična, da povzroči lokalne opekline. Če občutite nelagodje, prenehajte z uporabo. Če se stanje ne umiri, poiščite zdravniško pomoč. O tveganjih in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom in/ali s farmacevtom.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka