Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  NEXCARE ColdHot Premium

  Blazinica je vir varnega in lahko dostopnega blaženja s toplotnim ali hladilnim učinkom, brez dodatnih farmacevtskih učinkov.
  €17,33
  i h

  IZDELEK:

  Naravna moč hladno/tople terapije s pomočjo gelne blazinice, vam omogoča izkoristiti moč toplote oziroma mraza. Premočene vrečke z ledom ali termoforji, ki puščajo, so preteklost. 

  Hladna terapija lajša bolečine, zmanjšuje otekline in pripomore k hitrejšemu zdravljenju. Hladne obkladke priporočamo pri akutnih poškodbah, kot so zvini in nategi, pri oteklinah, zobobolu, glavobolu in migreni, udarcih in podpludbah, krvavitvah iz nosu, pikih žuželk.

  Topla terapija sprošča mišično napetost in lajša bolečine. Tople obkladke priporočamo pri zdravljenju kroničnih mišično-skeletnih bolečinah (vendar brez znakov ventja), pri revmatizmu, artritisu, bolečinah v vratnih, ramenskih mišicah, bolečinah v hrbtu, menstrualnih bolečinah, pri mišični napetosti zaradi stresa in slabe drže, za segrevanje telesa.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Hlajenje priporočamo prvih 48 ur po poškodbi.
  Za učinkovito hlajenje naj bo vrečka v zamrzovalniku najmanj 2 uri pred uporabo.  Pred namestitvijo jo vložite v priloženo ovojno vrečko ali krpo. Na mesto bolečine jo namestite za največ 20 minut. Postopek lahko večkrat ponovite z 20 minutnimi presledki. V primeru, da vam hlajenje postane neprijetno, vrečko takoj odstranite.
  (Gel vrečko lahko hladite tudi v hladilniku, vendar je hlajenje temu primerno manj intenzivno.)

  Gel vrečko ročno perete z blagim detergentom. Za čiščenje ne uporabljajte alkohola ali drugih topil.

  Navodila za toplo terapijo:
  V mikrovalovni pečici vrečko segrevajte v 15 sekundnih intervalihpri največji moči. Postopek ponavljajte dokler vrečka ni zadosti topla. Z gnetenjem premešajte vsebino vrečke, da se temperatura izenači.  Povprečen čas celotnega segrevanja pri 640W 30 sekund.
  Če se odločite za gretje v vroči vodi, jo segrejte na štedilniku do vretja. Posodo z vodo odstranite s kuhališča in vanjo popolnoma potopite vrečko za 5-6 minut. Vrečko pregnetite, da se temperatura gela porazdeli po vsej površini.

  Segreto vrečko namestite na prizadeto mesto za toliko časa, kot vam je udobno. Ko vrečka doseže sobno temperaturo, jo ponovno segrejte.

  OPOZORILA:

  Gel vrečko ColdHot pred uporavo obvezno zavijte v ovojno vrečko ali krpo, ne nameščajte jo direktno na kožo!

  Poškodovane vrečke ne uporabljajte,  vrečko lahko odvržete med običajne hišne odpadke.
  V primeru, da imate bolno srce ali ožilje, če ste diabetik, se pred uporabo ColdHot terapije posvetujte z osebnim zdravnikom. Pri motnji zaznavanja toplote bodite pri uporabi previdni.


  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *