Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Manšeta za merilec krvnega tlaka Omron HEM-FL31

  Ta mehka, oblikovana manšeta je zasnovana tako, da se ovije okoli celotne nadlahti za bolj udobno merjenje. Širok razpon velikosti ustreza tako standardnemu kot velikemu obsegu roke od 22 - 42 cm.
  €31,72
  i h

  O IZDELKU:

  Vzdržljiva in oblikovana manšeta z D-obročem širokega razpona se prilega rokam z obsegom od 22 - 42 cm. Preden kupite domači merilnik krvnega tlaka, je pomembno, da določite najboljšo velikost manšete za vas. Za določitev ustrezne velikosti manšete uporabite platneni merilni trak in izmerite obseg leve nadlakti, na sredini med komolcem in ramo. Če zagotovite, da manšeta za krvni tlak ni ne pretesna ne preohlapna, boste zagotovili najnatančnejše rezultate, kar vam bo zagotovilo natančnejšo sliko o zdravju vašega srca.

  Ta manšeta je združljiva z različnimi merilniki krvnega tlaka Omron, ki so združljivi z HEM-FL31, kot je navedeno na nalepki za manjšete poleg zračnega vtiča. 

  Preverite svoj trenutni izdelek glede tega, kateri vtič morate uporabiti. Uporaba napačnega vtiča lahko povzroči uhajanja zraka in napačni rezultat.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka