Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Izdelki označeni z 'dvigalo'

  Razvrsti
  Slika Električno dvigalo ACHILLEAS

  Električno dvigalo ACHILLEAS

  Naprava je namenjena dvigovanju in premikanju oseb z motoričnimi težavami. K dvigalu spada univerzalna vreča za dvigovanje. Dvigalo je primerno za bolnišnično in domačo uporabo. Dvigalo je primerno za paciente do 150 kg. Dvigalo ima zavore na zadnjih kolesih. Izdelek lahko prejmete na naročilnico, predpisano od zdravnika. Pripomoček si je možno izposoditi tudi z naročilnico ZZZS.
  €799,34
  Slika Prostostoječi trapez

  Prostostoječi trapez

  Trapez je namenjen za pomoč pri dvigovanju, premikanju in negi oseb z motoričnimi težavami. Pripomoček si je možno izposoditi tudi z naročilnico ZZZS.
  €162,12
  Slika Univerzalna vreča za električno sobno dvigalo

  Univerzalna vreča za električno sobno dvigalo

  Vreča je zasnovana za uporabnike, ki potrebujejo podporo za glavo. Primerna je za večino prenosov iz sedečega ali ležečega položaja, kjer ima uporabnik malo nadzora nad vratom in/ali glavo. Vreča z dvigalom bo negovalcu pomagala pri dvigovanju in prenašanju pacienta v sedeč ali ležeč položaj na postelji in/ali invalidski voziček in iz njih.
  €68,51
  Slika Standardna toaletna vreča za električno sobno dvigalo

  Standardna toaletna vreča za električno sobno dvigalo

  Toaletna vreča za dvigalo je zasnovana za večino prenosov v sedečem ali ležečem položaju na stranišče in iz njega. Toaletna vreča za dvigalo bo negovalcu pomagala pri dvigovanju in prenašanju bolnika v kopalnico in/ali stranišče v sedečem ali ležečem položaju.
  €104,20