Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Curasept biosmalto otroška zobna ščetka

  Zobna ščetka Primerna za otroke od 0 - 3 leta.
  €5,00
  i h

  O IZDELKU:

  Zobna ščetka CURASEPT BIOSMALTO od 0 do 3 let je na voljo v dveh barvnih kombinacijah. Z izredno mehkimi in upogljivimi ščetinami na majhni zaobljeni glavi, prevlečeni z mehko gumo, omogoča lažje rokovanje, ščetine pa se prilagodijo vsakemu posameznemu zobu. Tako zagotavlja natančno, nežno in učinkovito ščetkanje, namenjena pa je otrokom od prvega zobka do 3. leta starosti. 

  Zobne ščetke Curasept Soft s tehnologijo Soft Touch System™ odstranjujejo in razbijajo strukturo zobnih oblog precej učinkoviteje kot klasične zobne ščetke. Ta novi sistem omogoča gosto postavitev številčnih mehkih, upogljivih in kompaktnih ščetin.

  – Goste in upogljive ščetine učinkoviteje odstranjujejo zobne obloge.

  – Anatomska oblika majhne zaobljene gumirane glave omogoča ščetki, da doseže tudi težje dostopne dele zadaj v ustih in preprečuje poškodbe dlesni.

  – Ergonomsko gumirano držalo omogoča pravilno namestitev zobne ščetke, boljši oprijem in kontrolo med ščetkanjem.

  Učinkovitost zobne ščetke je odvisna od števila in gostote ščetin ter njihove sposobnosti prilagajanja anatomiji zoba. Zobna ščetka s trdimi ščetinami ima navadno manj ščetin. To pri čiščenju ustvari učinek grabelj, tako da je odstranjevanje oblog z neenakomernim delovanjem ščetin po zobni površini predvsem grobo. Pri takem ščetkanju je treba za temeljito čiščenje isto točko obravnavati večkrat, kar poveča tveganje za poškodbo dlesni in vnetja. Zobna ščetka z velikim številom mehkih ščetin deluje čvrsto in blago, zaradi gostote pa hkrati zelo učinkovito odstranjuje obloge s celotne površine zoba.

  OPOZORILA:

  Otroka ne pustimo brez nadzora z zobno ščetko.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Na ščetko izstisnemo majhno količino zobne paste. Z Zobno ščetko nežno drsimo po zobeh in dlesnih. 

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka