Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Curaprox CPS 505 IMPLANT REFILL

  Refill pakiranje s 5 medzobnimi ščetkami CPS 505 Soft implant.
  €9,06
  i h

  O IZDELKU:

  Refill pakiranje s 5 nastavki za medzobne ščetke za vsadke CPS 505 Soft Implant, ki jih odlikujejo dolge, tanke in zaobljene ščetine. Idealne medzobne ščetke za čiščenje širših medzobnih prostorov. Primerne za nežno čiščenje vsadkov, kron in mostičkov ter po operacijah.

  Po parodontalnem zdravljenju in vsadkih so prostori med zobmi veliko širši kot običajno. Medzobne ščetke za vsadke CPS Soft Implant so zasnovane za nežno čiščenje širših medzobnih prostorov: zahvaljujoč svojim tanjšim in daljšim ščetinam to nalogo opravijo izvrstno. Ščetine dosežejo vsa kritična mesta med zobmi in so izjemno vzdržljive. 

  Ščetine se razprejo in zapolnijo prostor med zobmi ter ga zahvaljujoč temu „učinku dežnika“ temeljito očistijo. 

  – Plastična prevleka: Te medzobne ščetke za vsadke ščitijo tudi občutljive površine vsadkov iz titana. 

  – Visoka vzdržljivost: Zasnova jedra iz tanke žice v obliki stožca preprečuje prezgodnje lomljenje in tako zagotavlja daljšo življenjsko dobo medzobne ščetke. 

  – Sistem na klik: Nastavki za medzobne ščetke za vsadke ustrezajo vsem držalom, zato je z njimi čiščenje medzobnih prostorov izjemno prijetno in preprosto.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Ščetkanje medzobnih prostorov enkrat dnevno je dovolj. Medzobno ščetko vstavite v medzobni prostor in izvlečete – očiščeno.

  OPOZORILO:

  Vedno uporabite ustrezno medzobno ščetko. Žično jedro se mora skozi medzobni prostor neovirano premikati, ščetine pa morajo medzobni prostor popolnoma zapolniti.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka