Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Curaprox zobna ščetka cs smart ultra soft

  Nežna in učinkovita zobna ščetka CURAPROX cs smart ultra soft s pokrovčkom.
  €6,01
  i h

  O IZDELKU:

  Manjša glava... več vlaken.

  Izdelana po vzoru naše ikonične zobne ščetke CS 5460. S posebej majhno glavo ščetke… a več vlakni CUREN®. 7600 gostih vlaken – za nežno in izjemno čistilno moč.

  Razred zase: s svojo majhno glavo je ščetka CS smart pravzaprav otroška zobna ščetka. Kljub temu so bili naši odrasli preizkuševalci enako navdušeni: rekli so, da je izjemno natančna pri ščetkanju in čudovita. To bi že morali vedeti, ko smo jo zasnovali s tako številnimi in tankimi vlakni Curen®. Za otroke, starejše od 5 let, in odrasle. 7600 CUREN® vlaken, premer: 0,08 mm.

  Razvita za otroke, starejše od 5 let, navduši tudi odrasle. Izjemno majhna glava za izjemno natančno ščetkanje. 7600 vlaken CUREN®, premera 0,08 mm. Osemkotni ročaj za pravilen kot. Neverjetno mehka, nežna in učinkovita.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Ščetine zobne ščetke postavimo tako, da bodo napol pokrivale dlesen in napol zobe in s kratkimi krožnimi gibi čistimo brez nepotrebnega pritiska. Ščetkamo z uporabo minimalnega pritiska - če se ščetine začenjajo odmikati, je to znak, da se preveč pritiska.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka