Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Curaprox CPS 507 SOFT IMPLANT REFILL

  Refill pakiranje s 5 medzobnimi ščetkami CPS 507 Soft implant.
  €8,23
  i h

  O IZDELKU:

  Dolga, fina, zaobljena vlakna. Idealna medzobna ščetka za čiščenje širših vrzeli. Nežno čiščenje ob zobnih vsadkih, kronah in mostičkih ter po operacijah.

  Po parodontalnem zdravljenju in ob vsadkih so vrzeli veliko širše kot običajno. Medzobne ščetke CPS soft implant so zasnovane za nežno čiščenje širših vrzeli: zahvaljujoč svojim bolj finim in daljšim ščetinam to nalogo opravijo izvrstno.

  Ščetine dosežejo vsa kritičnih mesta med zobmi in so izjemno vzdržljiva. Vlakna se razprejo in zapolnijo vrzeli med zobmi ter jih zahvaljujoč učinku dežnika temeljito očistijo.

  Močnejša patentirana kirurška žica Cural® ima plastično prevleko za zaščito občutljivih površin ob vsadkih. Visoka vzdržljivost: Stožčasto vpetje žice preprečuje prezgodnje lomljenje in tako zagotavlja daljšo življenjsko dobo. Sistem na klik: Medzobne ščetke za zobne vsadke ustrezajo vsem držalom, zato je čiščenje medzobnega prostora izjemno prijetno in preprosto.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Ščetkanje medzobnih prostorov enkrat dnevno je dovolj. Medzobno ščetko vstavite v medzobni prostor in izvlečete – očiščeno.

  OPOZORILO:

  Vedno uporabite ustrezno medzobno ščetko. Žično jedro se mora skozi medzobni prostor neovirano premikati, ščetine pa morajo medzobni prostor popolnoma zapolniti.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka