Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  A - Cerumen sprej za ušesno higieno, 40 ml

  Razpršilo za odstranjevanje ušesnega masla.
  €11,50
  i h

  O IZDELKU:

  Ušesno maslo ni odraz bolezni, saj uho varuje pred okužbami, prahom in tujki ter maže sluhovod in bobnič. Zamaški iz ušesnega masla se pogosteje tvorijo posameznikom, ki nosijo slušne aparate, slušalke ali ušesne čepke. Nastanek prevelike količine ušesnega masla lahko sproži razdražena koža sluhovoda, npr. zaradi čiščenja z vatiranimi paličicami. Težavam, povezanimi z ušesno higieno in ušesnimi zamaški, se lahko izognete z raztopino A-cerumen, ki zamaške raztopi in preprečuje njihov nastanek. Priporočljiv je tudi za redno higieno ušes in se lahko uporablja dolgotrajno. Mila naravnega izvora dajejo raztopini A-cerumen moč za topljenje maščob ušesnega masla in tudi vodotopnih nečistoč. A-cerumen vsebuje tudi snov za vzdrževanje vlage in nego kože v sluhovodu. Po uporabi A-cerumna ne potrebujete dodatnega izpiranja.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Za odstranitev zamaškov ušesnega masla: uporabite zjutraj in zvečer 3 - 4 dni zapored.

  Redna higiena: uporabite 2-krat na teden.

  A-cerumen je priporočljiv za odrasle in otroke nad 6 mesecev starosti.

  Porabite v 3 mesecih po prvem odprtju.

  OPOZORILA:

  Pred uporabo preberite priložena navodila za uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne uporabljajte po izteku roka uporabe, navedenega na embalaži. Ne shranjujte v hladilniku.

  SESTAVINE:

  Površinsko aktivne sestavine rastlinskega izvora (natrijev acil sarkozinat in sladkorni ester). Sredstvo za vzdrževanje vlage, barvilo rastlinskega izvora, podlaga (do 100%).  Ne vsebuje konzervansov.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka