Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Curaprox zobna ščetka Kids

  Blagovna znamka: Curaprox
  Zobna ščetka z manjšo glavo za otroke.
  €6,01
  i h

  O IZDELKU:

  Majhna glava, več kot 5.000 ščetin.

  Zobna ščetka naj raste z vašim otrokom. Ko usta napolnijo vsi mlečni zobki je to običajno znak, da otrok ni več dojenček in potrebuje že nekoliko večjo, vendar še zmeraj majhno, izjemno mehko in gosto zobno ščetko.

  Ščetke Curaprox Kids odlikuje majhna glava, ki doseže težje dostopna mesta. Vanjo je vpetih več kot 5.000 ultra mehkih ščetin Curen®, s katerimi boste nežno in učinkovito očistili zobe, tudi na robu med zobmi in dlesnijo, kjer zobne obloge povzročajo največ težav, pri tem pa ne boste poškodovali dlesni. Osemkotni ročaj pomaga očistiti pod pravilnim kotom.

  Zobno ščetko Curaprox Kids odlikuje: majhna glava, ki doseže tudi težje dostopna mesta, 5.500 izjemno mehkih ščetin Curen® v premeru 0,08 mm, 8-kotno držalo, ki spodbuja k ščetkanju pod priporočljivim kotom

  NAVODILA ZA UPORABO:

   Ščetine zobne ščetke postavimo tako, da bodo napol pokrivale dlesen in napol zobe in s kratkimi krožnimi gibi čistimo brez nepotrebnega pritiska. Ščetkamo z uporabo minimalnega pritiska - če se ščetine začenjajo odmikati, je to znak, da se preveč pritiska.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka