Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Uhani Biojoux BJT 212 - Dunajski biseri

  Blagovna znamka: Biojoux
  Fi - 12 mm. V celoti izdelan nakit iz kirurškega jekla. Uhani BIOJOUX® so certificirani in testirani na nikelj, kadmij in svinec, zato so posebej primerni za ljudi, ki imajo težave z alergijami. Tako ne skrbijo le za lepoto in estetiko, temveč tudi za zdravje kože tistih, ki jih nosijo.
  €8,90
  i h

  BIOJOUX® je inovativna linija kakovostnega nakita za vse starosti, s finimi in elegantnimi vzorci za odrasle in ter živahnimi in igrivimi oblikami za otroke.

  Na razpolago je ogromno privlačnih modelov, ki zadovoljijo široko paleto okusov – od aktualno trendovskih do večno klasičnih, tudi s kristali Swarovski®.

  Uhani so še posebej primerni za ljudi z težavami, povezanimi z alergijskim kontaktnim dermatitisom. Gre za vnetno reakcijo, pri kateri koža ob stiku z alergenom pordi, srbi in se lušči. Daleč najpogostejša je alergija na nikelj, ki je lahko prirojena ali pridobljena.  

  So testirani, certificirani in biokompatibilni za ljudi, ki imajo težave z nikljem. Uhani BIOJOUX® so izdelani iz nerjavečega kirurškega jekla 316L, brez galvanskih kemičnih prevlek. Gre za prvi nakit na slovenskem trgu, ki ni le prevlečen, ampak v celoti izdelan iz čistega kirurškega jekla. Na razpolago je ogromno privlačnih modelov, ki zadovoljijo široko paleto okusov – od aktualno trendovskih do večno klasičnih, tudi s kristali Swarovski®.

  Kolekcija uhanov BIOJUX® se prodaja v ekskluzivno lekarnah, specializiranih prodajalnah in spletni trgovini. Po podatkih Newline tržne raziskave so uhani BIOJOUX® prisotni v več kot 6.000 lekarniških enotah v Italiji, Španiji, Grčiji, Švici in na Portugalskem.
  BIOJOUX® – inovativna linija kakovostnega nakita za vse starosti, s finimi in elegantnimi modeli za odrasle ter živahnimi in igrivimi vzorci za otroke. Za vsak dan in posebne priložnosti.

  BIOJOUX® – čudovita ideja za popolno darilo. 

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka
  Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
  Slika Magnesium Diasporal 300 direkt, 50 vrečk

  Magnesium Diasporal 300 direkt, 50 vrečk

  Granulat za hitro in neposredno zaužitje brez tekočine se stopi kar v ustih.
  €20,93
  Slika Uhani Biojoux BJT 217 - Zlato kristalno srce

  Uhani Biojoux BJT 217 - Zlato kristalno srce

  Fi - 10 mm. V celoti izdelan nakit iz kirurškega jekla. Uhani BIOJOUX® so certificirani in testirani na nikelj, kadmij in svinec, zato so posebej primerni za ljudi, ki imajo težave z alergijami. Tako ne skrbijo le za lepoto in estetiko, temveč tudi za zdravje kože tistih, ki jih nosijo.
  €9,90
  Slika Uhani Biojoux BJT 985 - Kristalni krog s perlo

  Uhani Biojoux BJT 985 - Kristalni krog s perlo

  Fi - 14 mm. V celoti izdelan nakit iz kirurškega jekla. Uhani BIOJOUX® so certificirani in testirani na nikelj, kadmij in svinec, zato so posebej primerni za ljudi, ki imajo težave z alergijami. Tako ne skrbijo le za lepoto in estetiko, temveč tudi za zdravje kože tistih, ki jih nosijo.
  €9,90
  Slika NOW Vitamin B12 1000 µg, 100 žvečljivih tablet

  NOW Vitamin B12 1000 µg, 100 žvečljivih tablet

  Prehransko dopolnilo z okusom mandljev in češnje. S sladkorjem in naravnim sladilom ksilitol.
  €16,94