Nega / zaščita

Abri Soft pralna posteljna podloga s stranskimi zavihki – 75×85 cm, 1 podloga

15,38 

Abri-Soft pralna posteljna podloga z zavihki je velikosti 75 cm x 85 cm in ima vrhnjo plast narejeno iz tkanega poliestra, ki zagotavlja hitro vpijanje in ohranja kožo suho. Kompaktno vpojno jedro in tkani poliester omogočata ohranjati zgornjo površino podloge, na kateri bolnik leži, suho, kar pripomore k manjši možnosti poškodb kože zaradi vlage. Poliuretan, vezan na mehak poliester, v spodnjih plasteh podloge tvori nepropustno plast, s čimer preprečuje iztekanje in ohranja podlago suho.

Abri-Soft pralna posteljna podloga se lahko do 300-krat opere v pralnem stroju pri 95 °C in se lahko z blagim programom suši tudi v sušilnem stroju. Je alternativa podlogam za enkratno uporabo.

Izdelki Abri-Soft za zaščito postelje pomembno prispevajo k izboljšanju kakovosti nege in zaščite postelj ter stolov. Podloge in zaščitne rjuhe linije Abri-Soft podjetja Abena zvišujejo stopnjo higiene, izdelki pa so primerni tudi za različne vrste postopkov, npr. nego ran, jemanje krvi ali menjanje mavca. Uporaba teh izdelkov zelo zmanjša stroške pranja.

Abena ponuja Abri-Soft pralne posteljne podloge, ki predstavljajo odlično in ekonomično rešitev za dodatno zaščito postelje pri posameznikih z inkontinenco ali v času nege. Zaradi posebne zgradbe vpojnega jedra, kjer je več plasti združenih v eno, se pralne podloge pod uporabnikom ne mečkajo in tako omogočajo najvišjo stopnjo udobja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Abri Soft pralna posteljna podloga s stranskimi zavihki – 75×85 cm, 1 podloga”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja