Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Tajska krema namman muay Ultimativna rešitev proti napetosti v mišicah in sklepih, 100g

  Blagovna znamka: Muay
  Tajska krema namenjena za preobremenjene sklepe, bolečine v sklepih in hitrejše ugodje.
  €12,34
  i h

  IZDELEK:

   Sprošča mišično utrujenost. Izboljša gibljivost sklepov. Ponuja olajšanje tudi v najhujših situacijah. Obstaja poseben razlog, zakaj boksarji na treningih uporabljajo izključno Namman Muay in ne ostalih konkurenčnih izdelkov. Težava je, da večina krem za športnike in starostnike deluje le kot preusmeritev od nelagodja, vendar ga ne dejansko odpravljajo.
   Toda Intratatova receptura vsebuje učinkovine, ki jih najdemo v eteričnem olju zelenke ter eugenol, ki zmanjšuje vnetje in omogoča resnično olajšanje od nelagodja.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Sprošča mišično utrujenost. Izboljša gibljivost sklepov. Ponuja olajšanje tudi v najhujših situacijah.

  OPOZORILA:

  Pazite, da ne pride do stika z očmi. Shranjujte nedosegljivo otrokom. 

  SESTAVINE:

  Prva sestavina je eugenol. Gre za bledorumeno, aromatično oljno tekočino, ki se pridobi iz določenih esencialnih olj, kot je olje iz nageljnovih žbic, muškatnega oreščka, cimeta, bazilike in lovorovega lista.

  Druga neverjetna sestavina je eterično olje zelenke. Pripravi se s fermentacijo listov posebne aromatične rastline, ki se imenuje Gaultheria fragrantissima in jo najdemo v Aziji. Profesionalni športniki to olje že zelo dolgo uporabljajo za lajšanje nelagodja po fizični dejavnosti.

  Tretja ključna sestavina je mentol.

  Ampak naj vas to ne zavede – vsakdanja meta je neverjetna sestavina in ena izmed osrednjih aktivnih sestavin v najbolj tradicionalnih izdelkih, ki jih uporabljajo dejavni športniki in starostniki.

  Zanimiva stvar pa je to, da pravzaprav ne spreminja temperature kože; temveč ustvarja navidezni občutek hlajenja, ki se priklene na določen nevronski receptor. V bistvu ustvarja prijetno preusmeritev od nelagodja ali drugih draženj.

  To pomeni, da v kombinaciji z zimzelenim oljem in eugenolom poveča moč delovanja kreme.

   

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *