Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Sirup za otroke junior-angini, 100ml

  Blagovna znamka: neo-angin
  Siru olajša težave bolečega grla in umirja dražeč kašelj – že pri zelo majhnih otrocih. Tvori pomirjajoč za-ščitni film na sluznicah ust in grla, ki preprečuje, da bi povzročitelji prodrli v sluznico. Ima okusno aromo češnje. Ker je v obliki sirupa, je njegovo jemanje varno in preprosto – primeren je celo za otroke, starejše od enega leta Brez alkohola in sladkorja. S preizkušenima rastlinskima sestavinama islandskim lišajem in slezenovcem. S patentirano aktivno formulo.
  €6,95
  i h

  O IZDELKU:

  Najpogostejši vzrok za boleče grlo pri otrocih je običajen prehlad, ki otroke prizadene v povprečju osemkrat letno – bistveno večkrat kot odrasle. Prehladni virusi se v sluznicah otrok lažje obdržijo in sprožijo vnetje, saj otrokov imunski sistem še ni povsem zrel. Pri majhnih otrocih, mlajših od dveh let, je občutljiva sluznica razdražena že zaradi igranja zunaj na mrzlem zraku ali suhega ogretega zraka v prostorih, kar prav tako prispeva k bolečemu grlu. Otroci, ki hodijo v vrtec ali šolo, so izpostavljeni povečanemu tveganju za okužbo, pridobljeno od drugih otrok. To pojasni visoko število prehladov pri otrocih v primerjavi z odraslimi. Virusi, ki so odgovorni za prehlad, se lahko hitro razširijo, še zlasti v vrtcu – otroci v vrtcih vtikajo prste v usta ali se igrajo z igračami, ki so se jih dotikali ali jih celo dajali v usta drugi otroci, saj se ne zavedajo načina širjenja bolezni.

  Prvi znaki bolečega grla kot dela običajnega prehlada se pojavijo v prvih šestih dneh po okužbi – takrat je v grlu prisoten občutek razbolenosti in praskanja, sluznica je pordela in zatekla, požiranje pa povzroča bolečino.Tu pomagajo pastile junior-angini, saj zanesljivo olajšajo težave bolečega grla, preprečujejo, da bi povzročitelji še naprej prodirali v sluznico, in pomirjajo razdraženo sluznico. Poleg bolečega grla prehlade pri otrocih pogosto spremlja kašljanje. Ta se sprva kaže kot dražeč kašelj, ki ga povzroča razdražena sluznica. Napadi kašlja so za otroke še posebej izčrpavajoči in jih prikrajšajo za nočni spanec.

  Tu je idealna rešitev sirup junior-angini, saj olajša težave bolečega grla in obenem umirja dražeč kašelj. Naravni zaščitni film, ki obloži sluznico na področju ust in grla, preprečuje, da bi povzročitelji prodirali naprej. Zaradi svoje tekoče oblike lahko sirup junior-angini uporabljamo pri zelo majhnih otrocih od starosti enega leta, ki ne smejo še jemati pastil.

  OPOZORILA:

  Sirup za grlo se ne sme uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti. Priporočen dnevni odmerek se ne sme prekoračiti. Pastile shranjujte nedosegljivo otrokom.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Otroci, stari od 1 do 6 let, vzamejo 5 ml od enkrat do dvakrat dnevno; otroci, stari od 6 do 16 let, vzamejo 10 ml dvakrat dnevno.

  SESTAVINE:

  100 ml vsebuje: islandski lišaj (5 g),  slez (5 g).

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka