Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Nutilis, 300g

  Blagovna znamka: Nutricia
  Živilo za posebne zdravstvene namene. Za prehransko podporo bolnikov z disfagijo.
  €11,10
  i h

  O IZDELKU:

  Izdelek Nutilis v obliki prahu se uporablja za zgoščevanje hrane in pijače. Izdelek ne vsebuje glutena in laktoze. Lastnosti izdelka Nutilis: Izdelek Nutilis preprečuje aktivnost amilaze v ustih. Napitki in hrana zgoščena z izdelkom Nutilis ohrani konsistenco v ustih. Enostavno se ga lahko dodaja k hladnim in toplim napitkom, juham in piriranim jedem. Ohranja okus jedi in pijač. Ohranja privlačen videz zgoščene hrane. Zgoščeno hrano lahko pogrevamo, ohlajamo, zmrzujemo ne da bi ji spremenili gostoto. Dodajte prah k tekočim ali piriranim jedem in dobro premešajte. Uporabite vilico, metlico ali mešalec (shaker). Pustite stati nekaj minut, da doseže želeno gostoto.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Pred uporabo si temeljito umijte roko ter očistite delovno površino. Sterilizirajte ali dobro umijte pripomočke. Pripravljen obrok z izdelkom Nutilis uporabite najkasneje v roku 2-eh ur. Nepravilno oz. nedokončano zgoščeno hrano ali napitek vedno zavržite.

  Navodila za uporabo: 1.Predpisano količino izdelka Nutilis dodajte k tekočim ali piriranim jedem. 2.Stresajte ali mešajte 10 do 20 sekund, dokler se prah ne raztopi. Uporabite vilico, metlico ali mešalec (shaker). 3.Pustite stati nekaj minut, da izdelek doseže želeno gostoto - konsistenco. 4.Med pridobivanjem gostote tekočine, ne dodajajte izdelka Nutilis. 5.Servirajte

  OPOZORILA:

  Izdelek hranite v hladnem in suhem prostoru. Po vsaki uporabi pokrov embalaže tesno zaprite. Po odprtju embalaže izdelek uporabite najkasneje v 2 mesecih. Odmrznjenega izdelka ponovno ne zamrznite. Za odmerjanje izdelka vedno uporabite priloženo merico – žličko. Izdelek se uporablja izključno pod zdravniškim nadzorom. Primeren je le za zgoščevanje pijač in jedi. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let. Izdelek je primeren samo za enteralno uporabo. Izdelek ni primeren za parenteralno uporabo. Izdelek ni primeren kot edini vir prehrane.

  SESTAVINE:

  Maltodekstrin, modificiran koruzni škrob (E1442), , guma tara, guma xanthan, guma guar.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka