Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Normia Baby kapljice, 8 g

  Blagovna znamka: Normia
  Kapljice se priporočajo pri otroških krčih, driski, antibiotikih in nasploh za krepitev imunske obrambe črevesja in celotnega organizma.
  €12,01
  i h

  O IZDELKU:

  Normia Baby kapljice je prehransko dopolnilo, ki  vsebuje bakterijske kulture, za otroke od prvega dneva starosti. Priporoča se pri otroških krčih, driski, antibiotikih in nasploh za krepitev imunske obrambe črevesja in celotnega organizma. Izdelek je primeren tudi za starejše otroke in nosečnice.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Kapljice se aplicira enkrat na dan po 6 kapljic, dokler motnja traja, nato pa je priporočljivo nadaljevati z uporabo še vsaj 2 tedna (6 kapljic na dan). Ob hkratni uporabi zdravila Normija Baby in antibiotikov jih pijte v razmiku najmanj 3 ure. Kapljice se lahko uporabljajo samostojno ali dodajajo hrani ali pijači pri sobni temperaturi. Pomembno je, da steklenico pred uporabo dobro pretresite, da nastane homogena suspenzija. Normia Baby je oljna suspenzija, ki vsebuje le nekaj sestavin: seve dobrih bakterij, sončnično olje in vitamin E. Je produkt vrhunske čistosti brez dodanih snovi, ki bi stabilizirale suspenzijo. Tako čista sestava je velika prednost, saj se izdelek uporablja tudi pri novorojenčkih, vendar je iz istega razloga možno nastajanje usedline na dnu izdelka, še posebej pred prvo uporabo.

  OPOZORILA:

  Shranjujte izven dosega otrok. Priporočenega odmerka se ne sme prekoračiti. Proizvod uporabite v 28 dneh po odprtju. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano.

  SESTAVINE:

  Sončnično olje, bakterijske kulture Lactobacillus rhamnosus, LGG in Bifidobacterium, BB-1, antioksidant: alfa-tokoferol.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka