Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Nastavek za toaletno školjko z držali, 10 cm

  Izdelek lahko prejmete na naročilnico, predpisano s strani zdravnika.
  €48,41
  Vaša cena: €45,99
  i h

  WC povišica je izdelana iz plastične mase z dodanimi kovinskimi ročaji. WC povišica je anatomske oblike, višine 10 cm. Wc povišica je prilagojena za vse vrste školjk, standardnih mer in oblik. Za boljšo varnost pri usedanju in vstajanju ima WC povišica ročaje. Ne priporočamo uporabo pripomočka za prenašanje oseb.

  TEHNIČNI PODATKI:

  • Maximalna obremenitev :  136 kg
  •  Višina sedeža 10 cm                                    

  Dvignjena straniščna povišica je namenjena starejšim osebam, uporabnikom invalidskih vozičkov, osebam z zmanjšano gibljivost ledvenega dela, kolena ali kolka in vsem, ki bi lahko imeli težave pri sedenju in vstajanju
  s straniščne školjke. Med uporabo je potrebna sposobnost samostojnega sedenja.

  MONTAŽA:

  1. Montiramo držala v utore cevi, ter jih fiksiramo z zaskočnim gumbom. Dvignemo pokrov školjke ter namestimo WC povišico na školjko tako, da je  vijak na sprednji strani.
  2. Prepričamo se, da je notranji rob povišice v okviru školjke in da so zunanji robovi na okviru školjke. Wc povišica  mora biti pričvrščena na okvir . Za pritrditev na wc školjko je na sprednji strani dodan vijak, na zadnji strani pa je privzdignjen profil, ki se zatakne za zgornji zadnji spodnji rob školjke. Za pritrditev  WC povišice privijemo vijak  v smeri urinega kazalca(SLIKA 2) tako, da je vstajanje in usedanje na WC povišico varno.
  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka