Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Melilax Pediatric 5g, 6 kos

  Blagovna znamka: Aboca
  Mikroklizma s kompleksom promelaxin je medicinski pripomoček z edinstvenimi lastnostmi. Spodbuja odvajanje, pri čemer ne draži sluznice danke, temveč jo ščiti. Hitro na uravnotežen način olajša praznjenje črevesa brez draženja. Zmanjša občutek nelagodja in pomirja vnetja, ki se pojavljajo pri zaprtju.
  €10,95
  i h

  O IZDELKU:

  Melilax je namenjen zdravljenju obstipacije (zaprtja), tudi ob sočasnem razdražljivem črevesju (kot v primeru razdražljivega kolona), prisotnosti fisur (razpoke črevesne sluznice in analne razpoke) in hemoroidih. Izdelek olajša črevesno praznjenje in zmanjša nelagodja, draženje in vnetja, ki se pojavijo zaradi obstipacije (zaprtja). Melilax je primeren tudi za uporabo med nosečnostjo in dojenjem.

  Melilax združuje uravnoteženo odvajalno delovanje z zaščitnim in pomirjevalnim delovanjem na rektalno sluznico. Za dvojno delovanje izdelka Melilax je odgovoren promelaxin, aktivni kopmleks medu iz nektarja in medu iz medene rose, ki sta skrbno izbrana na podlagi njunih vsebnosti monosaharidov, polisaharidov in melanoidina, ki je obogaten s polisaharidno frakcijo iz aloje in slezenovca.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Odrasli in otroci, starejši od 12 let: 1 mikroglizma z 10-gramskim odmerkom po potrebi. Če zaprtje ni odpravljeno, uporabite dva odmerka hkrati.

  OPOZORILA:

  Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi ali alergični na eno ali več sestavin. V primeru dolgotrajne obstipacije (zaprtja) je nujno posvetovanje z zdravnikom, da se izključijo druga bolezenska stanja. Mikroklizma je za enkratno uporabo, zato je ne uporabite ponovno. Hranite pri sobni temperaturi, stran od virov toplote in zaščiteno pred svetlobo. Hranite izven dosega otrok.

  SESTAVINE:

  Funkcionalne sestavine 73,2%
  Promelaxin, aktivni kompleks različnih vrst medu in polisaharidov iz aloje in slezenovca. Vsebnost: monosaharidi ≥ 50%, polisaharidi (molekulska masa >20.000 daltonov) ≥ 0,3%. Vsebuje tudi: hidroglicerinsko mešanico, limonin sok, eterično olje sivke.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka